Seva continuă cu Sporting

06 Aug. 2012, 23:18 Stiri
Seva continuă cu Sporting

Claudiu Sevaciuc a revenit asupra deciziei de a renunța la funcția de antrenor principal al divizionarei a treia Sporting Suceava. În urma unei noi runde de discuții purtate cu cărțile pe masă, Sevaciuc a decis să continue pe banca tehnică a „alb-verzilor” și în sezon viitor după ce conducerea clubului a fost de acord să-i satisfacă o mare parte din cerințele legate de lotul de jucători și de condițiile de pregătire.

Mă voi ocupa în continuare de pregătirea echipei Sporting. Principalul motiv pentru care am decis să revin asupra deciziei este legat de jucători. Au dovedit caracter în momentele dificile și își doresc să colaboreze în continuare cu mine, pentru că așa au garanția că își vor primi banii la timp„, a declarat Claudiu Sevaciuc, care a lăsat de înțeles că Buziuc, Căinari, Ferariu și Turiță vor rămâne la Sporting, în condițiile în care niciunul dintre ei nu a fost contactat și nu a primit vreo ofertă salarială concretă din partea conducerii celor de la Rapid, totul rezumându-se la o discuție cu Ovidiu Murariu.

Pe lângă păstrarea nucleului de jucători cu care Sporting termina pe locul 5 în sezonul trecut, Claudiu Sevaciuc a mai primit promisiunea conducerii clubului că „alb-verzii” vor dispune in cel mai scurt timp de un teren propriu de antrenament. „Poate că unora această cerință legată de terenul de antrenament li se pare o exagerare, dar nu poți să chemi jucători la stadion și să nu ai unde să-i antrenezi. În plus, ne costă destul de mult să ne mutăm dintr-un loc în altul cu pregătirea„, a precizat Seva, care a văzut în ultimele zile diferite locații pentru amenajarea unui teren de antrenament.

Rămas fără serviciile lui Aileni, Filip și Kuruc, puși pe lista de transferuri de conducerea clubului, Claudiu Sevaciuc a precizat că lotul celor de la Sporting va fi întărit în următoarele zile cu alți patru jucători, pe lângă noi veniții Daniel Păiuș și Vlad Hânțescu, cedați zilele trecute sub formă de împrumut de la Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi”. „Chiar dacă unii sunt împrumutați, ideea este să-i ducem pe acești tineri care au potențial la nivelul lor maxim„, a precizat Claudiu Sevaciuc.

Sevaciuc și-a fixat și un obiectiv pentru viitorul sezon al Ligii a 3-a, acela fiind o clasare în primele cinci locuri. „Nu avem un obiectiv trasat din partea conducerii, dar noi, cei de pe banca tehnică, ne asumăm responsabilitatea de a termina în primele cinci locuri. Trebuie să ne consolidăm poziția în Liga a III-a și să arătăm ca o echipă care joacă fotbal„, a conchis tehnicianul.

Sporting Suceava își va continua seria meciurilor amicale cu un test în compania celor de la Ceahlăul II Piatra Neamț, meci ce este programat mâine dimineață, cu începere de la orele 10.00, pe stadionul Areni.

Sursa: GazetaSV.ro

06 Aug. 2012, 23:18 Stiri
Pe aceeași temă