Anton s-a suspendat din funcția de manager de la Sporting

Marius ANGHEL 28 Jan. 2014, 12:42 Stiri

Un număr de 16 jucători au fost prezenți la reunirea lotului grupării Sporting. Au lipsit motivat cei șase jucători care au început antrenamentele cu concitadina Rapid, este vorba de Ferariu, Bîgu, Nechitoaia, Gheorghiciuc, Vitu și Ioancea, precum și Kuruc, care este foarte aproape de un transfer la Bucovina Pojorâta. La capitolul noutăți îi putem trece pe Costan, Rotaru și Catargiu, trei tineri fotbaliști proveniți de la LPS Suceava.

„Le-am explicat tuturor condițiile existente, ca să nu se aștepte la prea multe de la noi până la vară, când se va produce fuziunea cu Rapid”, a declarat managerul Ciprian Anton.

În altă ordine de idei, Anton a decis să se suspende din funcția deținută la club începând din această săptămână, urmând să se implice cât mai hotărât în campania pentru alegerile de la Asociația Județeană de Fotbal, programate pe 2 martie.

„Am decis să iau această măsură ca să evit eventuale discuții, mai ales că Sporting are echipă și în Liga a IV-a. În perioada imediat următoare, de destinele grupării Sporting se vor ocupa Mihai Guriță, pe partea tehnică, Aurel Constantin urmând să răspundă de problemele administrative”, a precizat Ciprian Anton.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 28 Jan. 2014, 12:42 Stiri
Pe aceeași temă