Sebișul nu plânge după Liga a II-a: „Nu suntem disperați, Hotico a venit la noi”

17 Jul. 2012, 11:40 Stiri
Sebișul nu plânge după Liga a II-a:**

Cu toate că lucrurile păreau să meargă în direcția potrivită, în cursul zilei de luni mutarea dintre Universitar Maramureș Baia Mare și Național Sebiș a căzut. Dan Hotico a anunțat pentru presa maramureșeană că formația sa va rămâne în Baia Mare și în următorul sezon, chiar dacă nu se va putea baza pe sprijinul autorităților locale.

„Am decis să rămânem în Baia Mare. Am discutat și cu jucătorii și vom încerca să supraviețuim. Poate o sa vină cândva și aici cineva cu mai multă putere financiară și o să investească bani mulți în echipa asta. O să păstrăm doar jucătorii care au contracte mici și cei care vor fi de acord să li se micșoreze contractele. În ciuda tuturor problemelor financiare, obiectivul FCMU în acest sezon va rămâne menținerea în Liga a II-a”, a declarat Dan Hotico pentru emaramureș.ro.

Gheorghe Feieș nu era la curent cu decizia șefului grupării din Dealul Florilor, darn u s-a arătat prea afectat de anunțul lui Hotico. „Nu știam nimic de asta. Eu am vorbit cu el luni la orele amiezii și mi-a spus că merge pentru a depune actele asocierii noastre la Federație. Dar, dacă așa s-a decis, asta e… Hotico a venit la noi, nu noi am mers la el. Să fim bine înțeleși, noi am fost cei căutați pentru această mutare și nu invers. Nu suntem disperați după liga secundă și nu cred că se va mai ivi o posibilitate pentru a lua startul în noua ediție a ligii secunde”, a fost prima reacție a președintelui de onoare a Naționalului.

Până la urmă, echipa de pe malul Crișului Alb nici nu se mai înscrie nici în lupta pentru prima poziție în Liga a III-a. „Nu ne vom propune promovarea în acest nou sezon, pentru că sunt vremuri tulburi. Economia merge în jos și ar fi inoportun să ne hazardăm cu un așa obiectiv. Ne dorim să fim în primele echipe și să ne menținem în liga a treia. De asemenea, vrem să terminăm și investițiile începute la stadion”, a mai precizat primarul Sebișului.

Deocamdată nu se știe dacă Roland Nagy va accepta să rămână la echipă și în liga a treia, având în vedere și faptul că gruparea sebișeană nu pare capabilă să se lupte pentru promovare. „Antrenorul urmează să ne dea un răspuns în această săptămână. Noi ne-am dori să continuăm împreună, dar decizia e la el”, a adăugat Feieș.

Sursa: Sport Arad

17 Jul. 2012, 11:40 Stiri
Pe aceeași temă