Scor record în „Cupă”: Lieștenii au dat gol la fiecare patru minute

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 02 Aug. 2013, 11:18 Actualizat: 02 Aug. 2013, 11:19 Stiri
Scor record în „Cupă”:  Lieștenii au dat gol la fiecare patru minute

Sporting Liești s-a impus cu 21-0 în meciul cu FCM Bacău * Dorojan a dat șapte goluri într-o singură repriză

Ce n-a mai văzut până acum Lieștiul, ba chiar tot județul, s-a întâmplat miercuri seară, în meciul din faza a doua a „Cupei României” dintre echipa locală Sporting, nou promovată în Liga a III-a, și FCM Bacău. Cum băcăuanii nu mai au echipă în eșalonul al treilea, competiție din care s-au retras în timpul sezonului trecut, oaspeții s-au prezentat cu o echipă de puști, juniori între 16 și 19 ani. Acest aspect nu i-a înmuiat deloc pe elevii lui Doru Buciumeanu, care au pornit serios la treabă. Au marcat gol după gol, fără milă, până când tabela a urcat până la 21-0 (6-0), adică câte un gol la fiecare patru minute și 28 de secunde!

Dacă în prima parte a meciului băcăuanii au rezistat cât de cât, după pauză arbitrul a fluierat mai des pentru validarea golurilor decât pentru orice altceva la un loc (faulturi, ofsaiduri, auturi etc), ritmul fiind de un gol la fiecare trei minute!

Vedeta partidei a fost Dorojan care a marcat de șapte ori într-o singură repriză, el intrând pe teren după pauză! Ceilalți marcatori au fost Dragoș Voicu 4, Bahnașu 3, Adamache 2, Ancerenco 2, Stoica, Bozean și Matei – câte unul. Dovada că cei de la Sporting Liești n-au dat-o deloc pe glumă o constituie faptul că nu l-au lăsat pe portarul Vasiliu să se numere și el printre marcatori, deși l-ar fi putut lăsa să execute unul dintre cele două penaltiuri ale jocului.
Miloasă cu băcăuanii a fost doar brigada de arbitri din Focșani, formată din Alexandru Samoilă – central, Cristian Voicu și Ionuț Paraschiv – asistenți, finalul meciului fiind flueirat cu două minute mai devreme.

Învingătorii au evoluat în formula: Vasiliu – Matei, Petrea, Bozean, Postolea, Ancerenco, Lovin, Bahnașu, Daniel Voicu, Adamache și Stoica. Au mai intrat: Dorojan, Dragoș Voicu, Vieru și Scutaru.

Antrenorul Doru Buciumeanu s-a declarat mulțumit că jucătorii săi au jucat serios până la final, fără să fie impresionați de situația adversarului. „În afara scorului înscris pe tabelă sunt mulțumit de modul în care au abordat jocul băieții noștri. Și-au văzut de treabă, au menținut tot timpul piciorul pe pedala de accelerație. Nu ne-a interesat nici un moment situația echipei oaspete, pe noi ne-a interesat jocul nostru, iar această atitudine ne dă speranțe pentru viitorul sezon în Liga a III”, a declarat Doru Buciumeanu.

Aceasta este victoria la cea mai mare diferență de scor din istoria fotbalului gălățean în această fază a Cupei României.

Sursa: Viața liberă

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 02 Aug. 2013, 11:18 Actualizat: 02 Aug. 2013, 11:19 Stiri
Pe aceeași temă