Sporting Liești are un nou antrenor! Cătălin Savu a fost prezentat și a început treaba la echipa din Liga 3: ”E un proiect serios aici, clubul e la al zecelea sezon în divizie”

Răzvan STÎNGĂ 12 Oct. 2022, 19:38 Liga 3
Sporting Liești are un nou antrenor! Cătălin Savu a fost prezentat și a început treaba la echipa din Liga 3: ”E un proiect serios aici, clubul e la al zecelea sezon în divizie”

Sporting Liești și-a numit noul antrenor, pe Cătălin Savu. De câteva zile era cunoscută decizia luată la nivel intern, hotărârea conducerii, iar marți, 11 octombrie, a venit și anunțul prezentării oficiale. Din stafful tehnic va face parte și Cristian Brăneț, fostul ”principal”.

Cătălin Savu, noul antrenor al echipei Sporting Liești 

Cătălin Savu a început deja treaba la formația care activează în Seria 2 din Liga 3, acum pe locul 7, cu 6 puncte după șapte meciuri. A condus primul antrenament, alături de ”secunzii” Cristian Brăneț și Dorin Radu. Noul ”principal” al formației din Liești are ca obiectiv imediat să lege rezultatele pozitive și să ducă echipa cât mai sus de locurile retrogradabile.

Bine ai venit CATALIN SAVU!

Catalin Savu este începând de astăzi, noul antrenor al formatiei Sporting Liesti!

Tehnicianul, a condus deja primul antrenament in aceasta după-amiaza, care împreuna cu Cristian Branet și Radu Dorin vor alcătui noul staff tehnic al echipei!

Mult succes și cât mai multe rezultate pozitive!”, a anunțat Sporting Liești în privința noului antrenor, pe pagina de Facebook.

Sporting Liești are 6 puncte după șapte meciuri

Sporting Liești este pe locul 7 în Seria 2 din Liga 3, cu 6 puncte după șapte meciuri, în urma unei victorii, a trei remize și trei înfrângeri. Este la patru puncte de formația clasată imediat deasupra ei, locul 6, Unirea Braniștea.

Primele trei locuri în Seria 2 a Ligii 3 sunt ocupate de Metalul Buzău, lider cu 19 puncte, CSM Râmnicu Sărat, 17 puncte, și Aerostar Bacău, 14 puncte. De altfel, în runda a 7-a Sporting Liești a primit chiar vizita liderului Metalul Buzău, în fața căruia a cedat cu 0-3.

Cătălin Savu nu se aștepta să fie dorit de Sporting Liești: ”Am fost surprins și nu prea de această solicitare”

Cătălin Savu a evoluat în cariera de fotbalist la Oțelul Galați, fiind prieten cu fostul portar Cristian Brăneț, antrenor principal la Liești înaintea numirii sale și cel care îi va fi ”secund”.

Savu a mai jucat și pentru Dunărea Galați, iar din postura de antrenor a pregătit-o ultima dată pe CSU Dunărea de Jos Galați, în Liga 3, pe care reușise să o promoveze din Liga 4.

Am fost surprins și nu prea de această solicitare. Știam conducerea echipei din Liești, dintotdeauna i-am admirat pentru seriozitatea dumnealor. Conducerea de la Sporting Liești, în frunte cu domnul primar Iulian Boț, domnul Marcel Scarlat, domnul Valentin Susanu, m-a impresionat.

Sporting Liești este un proiect serios, drept dovadă sunt la al zecelea sezon consecutiv în Liga a 3-a, iar asta nu denotă decât seriozitate din partea clubului. În plus, acolo este un om profesionist, un localnic, Dorinel Matei, președintele clubului. El a muncit foarte mult pentru această echipă, merită felicitări pentru asta. Împreună cred că vom colabora foarte bine, am un feeling că această colaborare va fi de lungă durată.

Au o echipă bună din punctul meu de vedere, cu jucători de valoare, pe care mi-am dorit să-i antrenez. Pe mulți dintre ei, în momentul în care am fost cu echipa Universității și am promovat în Liga a 3-a, i-am contactat, pentru că erau studenți, unii dintre ei chiar mai sunt, la master, alții abia au intrat la noi la Universitatea, să facă parte din echipa CSU. Sunt jucători buni”, a declarat Cătălin Savu la Lider Sportiv, citat de Sport Galați.

Foto: Sporting Liești

https://liga2.prosport.ro/liga-3/sporting-liesti-schimbari-interesante-la-nivelul-staffului-tehnic-un-fost-jucator-al-otelului-a-fost-numit-principal-iar-cristi-branet-trece-secund-19248988

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/orasul-ocna-mures-vibreaza-dupa-calificarea-in-grupele-de-cupa-romaniei-presedintele-paul-ioan-doar-despre-asta-se-vorbeste-e-incredibil-zona-s-a-reconentat-la-fotbal-exceptional-19249017

https://liga2.prosport.ro/liga-3/liga-3-etapa-7-17-meciuri-se-disputa-acum-singura-echipa-ramasa-cu-punctaj-maxim-in-acest-sezon-19248441

https://liga2.prosport.ro/liga-3/fanii-acuza-csm-ceahlaul-de-trantirea-partidei-cu-stiinta-miroslava-comunicatul-clubului-din-piatra-neamt-si-cum-comenta-florentin-petre-infrangerea-19248367

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 12 Oct. 2022, 19:38 Liga 3
Pe aceeași temă