Scor de hochei sub poalele Meseșului

Mihai Andries 23 Sep. 2012, 13:48 Stiri
Scor de hochei sub poalele Meseșului

„Alb-albaștrii” au bifat a doua victorie, una la scor, în fața Sănătații Cluj. Meciul a fost unul de povestit nepoților, cu 12 goluri, răsturnări de scor, cartonașe roșii și galbene, dar și trei penalty-uri toate pentru gruparea de la poalele Meseșului

Spectatorii prezenți vineri după-amiază, la meciul de pe Stadionul Municipal, nu au avut de regretat, deoarece ei au fost martorii unui spectacol sportiv, în care s-au marcat nu mai puțin de 12 goluri! Însă, ce contează mai mult, sunt cele trei puncte care au revenit în contul echipei zălăuane, după o victorie de povestit nepoților.

„Alb-albaștrii” au început slab meciul, iar Sănătatea a deschis scorul, la capătul primului sfert de oră, prin Andrei Ceaca. Dar totul a revenit la normalitate când sălăjeanul din lotul clujenilor, Adrian Simioanca a făcut penalty, Cosmin Sabou a înscris și cum nu era de ajuns, Simioanca și-a lăsat echipa în inferioritate numerică, fiind eliminat. Însă, superioritatea zălăuanilor nu a durat decât 10 minute, deoarece și Cosmin Cosma a văzut al doilea galben și a fost trimis la vestiare de arbitrul din Timiș. Cu două minute înainte de pauză, Mihai Bode a înscris pentru 2-1, dar același Ceaca a făcut ca echipele să intre la cabine, cu un rezultat de egalitate.

La revenire, FC Zalău a fost echipa mai prezentă în joc, astfel că Vlad Negrean și Maior Istvan au făcut ca FC Zalău să revină pe tabela de marcaj, la o diferență de două goluri, în mai puțin de zece minute. Și cum nu era de ajuns, Marius Dumiter a fost faultat în careu, iar „centralul” a indicat din nou punctul cu var. Mihai Bode a transformat precis și tabela arăta un categoric 5-2. Fără fundașul Cosma, care deja era la vestiare, FC Zalău a scârțâit în apărare, iar Sănătatea a redus din diferență prin același Ceaca. Reușita lui nu a pus în pericol soarta învingătoarei, deoarece Mihai Bode a luat o acțiune pe cont propriu, a fost și el faultat în careu, iar arbitru a indicat a treia lovitură de la punctul cu var! De data aceasta a marcat și Raul Stanciu, iar publicul s-a mai încălzit când tabela arăta 6-3, cu zece minute înainte de final. Nici poveste ca meciul să se fi terminat, deoarece șimleuanul Silviu Crișan a pasat bine pentru Andrei Ceaca care și-a trecut în cont al patrulea gol, din acest meci!!!

Oaspeții evolua deja în 9 oameni, fapt pentru care zălăuanii au profitat. Marius Dumiter a fost găsit singur în careu de Bode și a înscris, și tot noul atacant a închis tabela în prelungiri, după o pasă de la juniorul Mihai Cherecheș. Ultimul fluier al „centralului” a fost urmat de reproșuri ale jucătorilor și oficialilor de la Sănătatea, asupra brigăzii de arbitri. Astfel, până la tunelul ce duce la vestiare, un alt jucător – Nistor Văidean – de la Cluj, a primit „roșu”! Până la urmă e importantă victoria, dar jocul din defensivă cam scârțâie, de vreme ce în patru etape FC Zalău a încasat 10 goluri!?

FC Zalău – Sănătatea Cluj 8-4 (2-2)!

Au marcat: Cosmin Sabou (24 – din 11m), Mihai Bode (43 și 76 – din 11m), Vlad Negrean (50), Maior Istvan (53), Raul Stanciu (79 – din 11m) și Marius Dumiter (87 și 90+2), respectiv Andrei Ceaca (16, 44, 79 și 83)

FC ZALĂ‚U: 1. Claudiu Chiș – 8. Vlad Lung, 5. Cosmin Cosma, 29 Gheorghe Bulz, 15. Viorel Ionașcu, 18. Maior Istvan, 10. Cosmin Sabou (cpt.), 7. Raul Stanciu, 4. Vlad Negrean, 17. Andrei Teglaș, 9. Mihai Bode. Rezerve: 12. Alexandru Gudea, 6. Gabriel Țiriac, 16. Mihai Cherecheș, 21. Claudiu Cornaci, 11 Gigi Gorga, 14. Mădălin Trif și 2. Marius Dumiter. Antrenori: Marius Pașca (principal) și Cristian Oros (secund)

SĂ‚NĂ‚TATEA CLUJ: 44. Bogdan Cârlan, 20. Rareș Hoca, 6. Adrian Simioanca, 30. Claudiu Sărmășan, 3. Kiss Csaba (cpt.), 8. Casian Miclăuș, 33. Dumitru Moga, 23. Mădălin Mureșan, 7 Cristian Nicula, 15. Alexandru Pop, 11. Andrei Ceaca. Rezerve:12. Andrei Todoran, 21. Nistor Văidan, 14. Silviu Crișan, 13. Răzvan Crețu, 9. Tudor Tothăzan, 18. Bogdan Rus și 2. Dumitru Bucur. Antrenor: Marius Semeniuc
BRIGADA DE ARBITRI: Eugen Gheorghioiu – Cristian Drăguț și Andrada Aloman (toți din Timișoara). Observatori: Clodualdo Preda (Mediaș) și Viorel Vancea (Oradea)

VEZI O GALERIE FOTO DE LA FC ZALĂ‚U – SĂ‚NĂ‚TATEA CLUJ 8-4!

Mihai Andries 23 Sep. 2012, 13:48 Stiri
Pe aceeași temă