SCM-ul vrea primul succes din retur pentru a rămâne pe primul loc. Dulcea le ține pumnii celor de la Bradu: „Pot bate Chindia”

Mihai Andries 19 Mar. 2015, 12:02 Stiri

Fotbaliștii de la SCM Pitești vor să continue parcursul bun din această ediție de campionat și să treacă pe pri­mul loc al clasamentului seriei a treia a Ligii 3. Echi­pa pregătită de Adrian Dulcea și-a propus să învin­gă pe Inter Clinceni, în confruntarea de mâine, de la ora 15, de pe terenul 3 al stadionului Nicolae Dobrin. Piteș­tenii împart primul loc al clasamentului cu Chindia Târ­goviște și CS Afumați, toate trei cu câte 29 de puncte.

Alb-violeții nu mai au voie să facă pași greșiți după ce în primele două etape ale returului au remizat 1-1 cu cu Sporting Roșiori și CS Ștefănești. Tehnicianul grupării din Trivale este conștient de dificultatea acestei partide și cere de la elevii săi concentrare maximă.

„Ne așteaptă un joc dificil, pentru că întâlnim o echipă care a adus mulți jucători în această iarnă. Au un an­trenor cu mare experiență și vin după un rezultat extraordinar. Au bătut pe Vișina cu 5-0, însă nu rezultatul m-a surprins, ci felul în care au jucat. Vrem să obținem prima victorie din retur și să rămânem în vârful clasamentului. Am discutat cu băieții despre importanța acestei partide. Sunt foarte motivați și dornici să câștige. Suntem trei echipe care împărțim primul loc, iar din punctul meu de vedere, această luptă este benefică atâta timp cât se va da numai pe teren. Pe mine mă interesează în primul rând ce face formația mea și nu ce fac ceilalți adversari”, a declarat Dulcea

Și mijlocașul Mihai Stancu se gândește numai la victorie: „Întâlnim o echipă bună, însă sîntem obligați să câștigăm. Vom face tot posibilul să ne impunem. Nu vreau să mai pierdem puncte pe propriul teren după ce în prima etapă din retur nu am reușit decât un rezultat de egalitate. Atunci terenul de joc a fost foarte prost și plin de apă, însă acum sper ca suprafața de joc să se prezinte în condiții mult mai bune ca până acum”.

Dulcea: „Bradu poate bate Chindia”

Etapa a 16-a a Ligii a III-a programează, mâine, un alt meci interesant. Atletic Bradu, cealaltă reprezentantă a județului în acest eșalon, va întâlni, de la ora 15, pe propriul teren, pe Chindia Târgoviște, una dintre contracandidatele SCM-ului la promovare. Antrenorul alb-violeților este sigur că Bradu poate încurca Chindia.

„Cei de la Bradu și-au făcut echipă bună în acest retur și pot pune probleme oricărui adversar din această serie. Se muncește foarte mult de la venirea lui Marius Priseceanu, iar rezultatele au început să apară. Sunt convins că, dacă se vor mobiliza, îi pot încurca pe cei de la Chindia. Eu sper chiar la o victorie a celor de la Bradu”, a spus Adrian Dulcea.

Sursa: Curierul Zilei

Mihai Andries 19 Mar. 2015, 12:02 Stiri
Pe aceeași temă