SCM și Academica, față în față în primul duel piteștean al verii

Mihai Andries 02 Aug. 2014, 14:28 Stiri
SCM și Academica,** față în față în primul duel piteștean al verii

Fotbaliștii de la SCM Pitești vor disputa astăzi, de la ora 18, pe stadionul Nicolae Dobrin, primul amical al verii. Echipa pregătită de Adrian Dulcea va întîlni pe terenul central pe FC Academica Argeș, echipă adoptată de Pitești, care din toamnă va juca meciurile de Liga a doua chiar pe acest teren.

Principalul piteștenilor va încerca să completeze lotul în perioada următoare cu jucători de valoare. De cîteva zile sub conducerea lui Adrian Dulcea se pregătesc și trei jucători brazilieni: „Au fost aduși de un impresar și nu ne costă nimic să-i testăm. Unul este fundaș stîn­ga, altul fundaș central, iar celălalt atacant. Îi voi testa în amicalul cu Academica. Pînă acum sînt mulțumit de felul în care s-au comportat tinerii care sînt la echipă. La meciul de cupă cu AS Valea Ursului am jucat cu 9 jucători sub 20 de ani. Noi sîntem la început de pregătire și sper să găsim variantele cele mai bune. Sper ca la începutul săptămînii următoare să se finalizeze discuțiile cu jucătorii experimentați care se pregătesc cu noi și să închegăm lotul”.  

Au fixat meciurile de pregătire

În afară de amicalul de astăzi, SCM Pitești va mai disputa încă patru jocuri de verificare. Miercuri, de la ora 10.30, piteștenii vor întîlni pe propriul teren pe CSM Alexandria, nou-promovată în Liga a treia. Sîmbăta viitoare, de la ora 10.30, vor juca cu Chindia Tîrgoviște, iar pe 23 august, cu o săptămînă înainte de startul sezonului, vor juca cu FC Olt. Pe 19 august, argeșenii vor mai face încă un meci de pregătire, adversarul nefiind încă stabilit.

Sursa: Curierul Zilei

Mihai Andries 02 Aug. 2014, 14:28 Stiri
Pe aceeași temă