SCM Argeș stă pe un butoi de pulbere. Fotbaliștii se pregătesc de grevă

Marius ANGHEL 28 Apr. 2014, 15:08 Stiri
SCM Argeș stă pe un butoi de pulbere.** Fotbaliștii se pregătesc de grevă

După ce jucătorii de la SCM Argeș Pi­teș­ti nu și-au mai primit salariile de patru luni, situația la clubul din Trivale stă pe un ade­vărat butoi de pulbe­re. Jucătorii lui Va­len­­tin Sinescu sunt ho­tărâți să nu intre pe teren la meciul de vineri, de pe propriul teren, de la ora 18:00, cu Chindia Târgoviște, da­că nu își primesc o parte din bani.

Fotbaliștii alb-violeți s-au să­turat să fie duși cu vorba de pe o zi pe alta și au început deja să boicoteze ședințele de pre­gă­ti­re. Unii dintre ei nici nu au mai venit în ultimele zile ale săptă­mânii trecute la antrenamente, mo­tivând că nici bani de benzină nu mai au să vină la stadion. Unii dintre ei sunt hotărâți să își de­pună memorii pentru a fi de­cla­rați jucători liberi de contract, iar alții intenționează să facă o grevă pentru a-și primi banii.

An­trenorul Valentin Sinescu va în­cerca însă să îi facă pe ju­cători să se pregătească și să intre în te­ren la meciul de vineri, cu Chin­­dia: „Obligația noastră este să ne antrenăm și să ne pre­zen­tăm la meciuri. Înțeleg situația jucătorilor, care nu au luat niciun leu de la începutul anului. Unii dintre ei nici nu au mai venit la antrenamente săptămâna tre­cută, pentru că nu au mai avut bani de transport. Din ce se au­de, nici nu vor să mai intre în te­ren la următorul meci și inten­țio­nează să facă o grevă. Este po­sibil să își depună memorii și să urmeze calea le­gală spre a-și re­cupera banii. Eu voi face tot posibilul să îi conving să se pre­gătească și să intre pe teren, în­să voi respecta orice de­cizie pe care o vor lua. Con­flictele nu sunt bune și nu duc la nimic. Pro­blemele trebuie să rămână în ves­tiar. Dacă va fi să ne des­păr­țim, trebuie să o facem în con­diții civilizate și fără circ”, a spus tehnicianul argeșenilor.

Sursa: Curierul zilei

 

Marius ANGHEL 28 Apr. 2014, 15:08 Stiri
Pe aceeași temă