Schimbări la CSM! Roșu – „principal”, Paveliuc – la echipa secundă

13 Oct. 2011, 10:49 Stiri
Schimbări la CSM!** Roșu -

Ieri, în cadrul unei conferințe de presă, Valeriu Sfinteș, președintele divizionarei „C” CSM Râmnicu Sărat, a anunțat oficial noul antrenor principal al râmnicenilor. Fostul secund, Marian Roșu, a fost „înscăunat” pe jilțul de „principal”, în timp ce Dan Paveliuc, fostul tehnician al CSM va fi „însărcinat” cu grijile formației secunde.

„Antrenorul principal va fi Marian Roșu, fostul secund a lui Dan Paveliuc, în timp ce funcția de director sportiv va fi ocupată de Negoiaș, un om foarte priceput la fotbal, care sper să ne fie de real folos. Am ales această soluție de comun acord cu Paveliuc, ajungând amândoi la concluzia că este nevoie de un șoc la echipă. Dan va rămâne în continuare alături de noi, rămâne de văzut însă în ce funcție”, a precizat Sfinteș.

„Dan, îți mulțumim!”

Tot în cadrul conferinței, Sfinteș i-a mulțumit lui Paveliuc pentru întreaga muncă depusă pe parcursul celor câteva luni, petrecute la „cârma” formației râmnicene: „Vreau să îi mulțumesc lui Paveliuc, pentru că a răspuns afirmativ proiectului nostru și ne-a fost alături. Am reușit să salvăm echipa de la retrogradare în vremuri foarte crâncene, și pentru asta trebuie să fim recunoscători”.

În privința lotului de jucători, Sfinteș a spus că vor fi modificări, însă acestea vor avea loc în pauza de iarnă. „În iarnă, vom analiza în detaliu situația clubului, iar jucătorii care nu dau randament vor fi nevoiți să își găsească alte angajamente”, a menționat oficialul râmnicean.

Șocul necesar

Fostul tehnician, Dan Paveliuc, a spus că decizia de a renunța la postul de antrenor principal a aparținut ambelor părți și că speră ca hotărârea luată să fie șocul de care are nevoie echipa pentru a ieși din „corzi”: „Sper ca prin plecarea mea jucătorii să conștientizeze ce șansă, și ce condiții li se oferă la Râmnicu Sărat, și totodată să își revină”.

Bodan secund

Potrivit unor surse demne de încredere, noul antrenor secund al formației râmnicene va fi Viorel Bodan, actualmente antrenorul principal al formației secunde care activeză în al V-lea eșalon. Bodan a mai activat în postura de „secund”, chiar și de „principal” în urmă cu doi ani de zile și este cotat cu cele mai mare șanse pentru a deveni „ajutorul” lui Roșu. Ultimul cuvânt aparține noului tehnician, care se va decide zilele următoare dacă va colabora cu Bodan.

Sursa: Opinia Buzău

13 Oct. 2011, 10:49 Stiri
Pe aceeași temă