Sabin Ilie revine pe teren, la 43 de ani! Echipa unde fostul atacant de la Steaua, Dinamo și Rapid va fi antrenor-jucător

Marius ANGHEL 17 Sep. 2018, 17:55 Stiri
Sabin Ilie revine pe teren, la 43 de ani!** Echipa unde fostul atacant de la Steaua, Dinamo și Rapid va fi antrenor-jucător

Sabin Ilie, fost atacant la Steaua, Dinamo sau Rapid, a decis să revină pe teren ca jucător, la 43 de ani. Nemulțumit de prestația echipei pe care o antrenează de la începutul acestui sezon, fratele lui Adrian Ilie a decis că ar putea intra chiar și el pe gazon pentru a-și impulsiona elevii. Nivelul Ligii a 3-a nu i se pare unul atât de ridicat încât să aibă probleme să joacă juca.

Sabin Ilie o pregătește pe Viitorul Domnești de la începutul acestui sezon, s-a antrenat alături de jucători, însă nu s-a putut legitima pentru că nu are cartea verde, scrie Libertatea. Actul a rămas în China, la Qingdao Hailifeng, unde a evoluat ultima dată, în urmă cu opt ani.

Acum, fost golgheter al României, trecut pe la Fenerbahce, Steaua, Dinamo și Rapid, va fi antrenor-jucător la Domnești, formație care se află pe ultimul loc în Seria a 3-a din Liga 3, cu niciun punct – 4 eșecuri în patru etape, golaveraj 1-21. Pe primul loc în clasament se situează Turris Oltul Turnu Măgurele, cu 10 puncte după patru partide.

Electroputere Craiova, FC Brașov, Steaua, Fenerbahce, Kocaelispor, Valencia, Lleida, FC Național, Debrecen, Rapid, Changchun Yatai, FC Vaslui, Jiangsu Shuntian, UTA, Iraklis, Dunărea Giurgiu și Qingdao Hailifeng sunt echipele la care a jucat Sabin Ilie în carieră.

Sabin Ilie are două titluri cu Steaua, unul cu Dinamo, Cupa Spaniei și Cupa Intertoto cu Valencia.

Marius ANGHEL 17 Sep. 2018, 17:55 Stiri
Pe aceeași temă