S-au retras deja 6 cluburi din C6! Ultima pe listă: Unirea Ungheni

27 Jul. 2012, 09:27 Stiri
S-au retras deja 6 cluburi din C6!** Ultima pe listă: Unirea Ungheni
CFR 1907 II, FCM II Tg Mureș, Gloria II Bistrița, Voința Livezile, Universitatea II Cluj și Unirea Ungheni, toate foste componente ale seriei a VI-a din eșalonul trei s-au retras din competiție în această vară, invocând motive financiare.
Ultima pe această listă e Unirea Ungheni, înfințată acum 65 de ani. Înaintea alegerilor din această vară, actualul primar, Victor Prodan, îi asigura pe cei care au condus clubul că vor avea toată susținerea, dar după ce omul a câștigat alegerile a uitat de promisiunile făcute, motivând că va ajuta financiar cele două grupări de copii ale Viitorului Ungheni.
După șapte ani petrecuți la Unirea Ungheni, tehnicianul Ioan Orosfoian a fost obligat să o ia de la capăt, asta însemnând liga a IV-a, împreună cu mai mulți jucători: Ov. Cherecheș, I. Fekete, C. Boitoș, A. Balea, M. Pilcă, V. Dicher și B. Pop. Un prim test a fost făcut miercuri, de la ora 18, în compania celor de la Seso Câmpia Turzii, test în care echipa lui Orosfoian a cedat la limită, scor 1-2, după ce a deschis scorul prin Vasile Dicher în minutul 9. Echipa lui Valentin Șandru a reușit să se impună prin dubla semnată de Sergiu Mărginean, în minutele 32 și 54.
Pentru echipa din Câmpia Turzii, următorul joc de verificare, este sâmbătă dimineața de la ora 10.30, pe teren propriu în compania celor de la FC Cisnădie, pregătiți din această vară de Ioan Tătăran, fost antrenor a celor din Seso.
De cealaltă parte Mureșul Luduș, primește tot sâmbătă dimineața de la ora 10, vizita celor de la FCM Turda (fosta Unirea Florești)
Articol scris de Ioan ARION
27 Jul. 2012, 09:27 Stiri
Pe aceeași temă