Unirea Dej nu concepe înfrângerea în partida cu Unirea Ungheni. Analiza lui Dacian Nastai, înaintea confruntării din Cupa României

Andrei PASCU 15 Aug. 2023, 19:28 Cupa României
Unirea Dej nu concepe înfrângerea în partida cu Unirea Ungheni. Analiza lui Dacian Nastai, înaintea confruntării din Cupa României

Unirea Dej va debuta și ea în Cupa României, în Turul 3, unde nu va avea un meci ușor. Miercuri, formația din județul Cluj va merge pe terenul echipei Unirea Ungheni. Chiar dacă e din Liga 3, adversara Unirii Dej a făcut multe schimbări importante de lot în această vară.

Unirea Dej a debutat în Liga 2, în noul sezon, cu o victorie iar apoi cu un eșec, astfel că formația lui Dacian Nastai vrea să șteargă repede înfrângerea din weekendul trecut, 0-2 cu CSC Șelimbăr.

Unirea Dej merge la victorie pe terenul echipei Unirea Ungheni, în Turul 3 de Cupa României

Echipa din Liga 2 nu își propune altceva decât victoria și calificarea în faza următoare de Cupa României. În plus, Unirea Dej are nevoie de moral bun și înaintea confruntării din etapa a 3-a de campionat, de acasă, cu una din favoritele Ligii 2 la primele locuri, Steaua.

Antrenorul Dacian Nastai a prefațat partida cu Unirea Ungheni și se așteaptă la un duel complicat, în care jucătorii săi trebuie să tragă pentru un succes și un parcurs pentru cel puțin încă un tur în Cupa României.

Mergem să câștigăm acest joc. Venim după înfrângerea cu Șelimbăr din campionat, una ce nu ne-a picat tocmai bine. Iar, apoi, avem meci acasă cu CSA Steaua. Este un program încărcat, dar trebuie să facem față”, a spus antrenorul Unirii Dej, Dacian Nastai, înaintea confruntării din Turul 3 al Cupei României, contra formației din Liga 3, conform Gazeta Nord Vest.

Unirea Dej, o victorie și un eșec în Liga 2, după două etape

În campionatul diviziei a doua, Unirea Dej rămâne cu cele trei puncte obținute pe final în prima rundă, 1-0, acasă, cu CSM Alexandria, și ocupă, momentan, locul 9 în clasamentul Ligii 2, la egalitate cu Concordia Chiajna, FK Miercurea Ciuc și CSM Alexandria, fiind sub ele ca golaveraj.

Pentru trupa lui Dacian Nastai urmează, așadar, jocul din deplasare de la Unirea Ungheni, miercuri, de la ora 17:30, în Turul 3 al Cupei României, iar în etapa a 3-a a Ligii 2 va evolua acasă cu Steaua, duminică, 20 august, de la ora 12:00.

Unirea Ungheni, schimbări importante de lot

Anterior, Unirea Ungheni a disputat și meciul din Turul 2 al Cupei României, cu ACS Târgu Mureș, pe care l-a câștigat la limită, scor 2-1.

Referitor la achizițiile din această vară, pentru noul sezon de Liga 3, la Unirea Ungheni au ajuns Mădălin Popa (mijlocaș, ex Lotus Băile Felix), Lucian Noian (atacant, ex Metan 2022), Cătălin Savin (mijlocaș, ex AFC Odorheiu Secuiesc), Amancio Fortes (mijlocaș, ex Zimbru Chișinău – Republica Moldova), Patrick Ștefan (ex LPS Bistrița), Mark Lupu (portar, ex Ripensia), Paul Ganea (portar, ex FCSB), Gyorgy Bodor (ex FCSB), Dorian Todoran, Adrian Horșia (fundaș, ex Unirea Constanța), Ionuț Barstan (mijlocaș, ex CFR Cluj), Abel Popa (fundaș, ex Șoimii Lipova) și Istvan Fulop (mijlocaș, ex Gloria Buzău, foto articol).

Sezonul trecut de Liga 3, Unirea Ungheni a terminat pe locul 2 play-off-ul în Seria 9. Ulterior a jucat finala pentru promovarea în Liga 2 împotriva Corvinului Hunedoara, dar a pierdut-o cu 1-6 la general.

Foto: Unirea Dej și Unirea Ungheni

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/vedita-colonesti-asteapta-partida-cu-campionii-fc-arges-19280600

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/dunarea-calarasi-vrea-ss-dea-lovitura-si-sa-invinga-steaua-19280594

https://liga2.prosport.ro/seria-1/pelici-si-concluziile-sale-dupa-cfc-arges-cs-mioveni-0-0-19280591

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-mioveni-remiza-cu-campionii-fc-arges-0-0-19280583

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concluziile-lui-erimia-dupa-miercurea-ciuc-progresul-spartac-3-0-19280550

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adrian-popa-dupa-concordia-chiajna-csm-alexandria-0-1-19280520

Andrei PASCU 15 Aug. 2023, 19:28 Cupa României
Pe aceeași temă