S-a întors de la muncă din Anglia și revine la FC Zalău

04 Jan. 2012, 13:59 Stiri
S-a întors de la muncă din Anglia** și revine la FC Zalău

Plecarea lui Cosmin Cosma de la FC Zalău avea să fie o pierdere foarte mare pentru echipă. Un contract mai avantajos fie el și în alt domeniu la determinat pe Coco să aleagă alte zări. Fundașul care a fost om de bază și pe când evolua cu Armătura Zalău în Liga a II-a a plecat la muncă în Anglia înainte de startul campionatului.

Chiar dacă s-a despărțit la momentul respectiv de FC Zalău, fundașul a rămas în continuare în tabăra zălăuanilor, având în continuare contract cu gruparea de la poalele Meseșului. În toată această perioadă, fotbalistul s-a aflat în concediu fără plată la clubul zălăuan.

Revenit recent în țară, fostul căpitan al lui FC Zalău vrea să continue să joace fotbal. „Am revenit din Anglia și vreau să rămân acasă și să joc în continuare pentru FC Zalău. Am în continuare contract cu acest club, iar după reunirea lotului urmează să vorbesc cu oficialii echipei”, ne-a declarat Cosmin Cosma.

Odată cu revenirea experimentatului fundaș, linia defensivă a echipei se va întări considerabil, acest lucru fiind foarte benefic. Un jucător constant cum este Cosmin Cosma îi face pe oficialii clubului să se gândească chiar să-i prelungească contractul fotbalistului, care expiră în vară.

Vezi pe Sportul Sălăjean ce a mărturisit președintele lui FC Zalău, Ioan Morar despre revenirea lui Cosmin Cosma.

Așadar primul transfer realizat de FC Zalău în acestă pauză este revenirea lui Cosmin Cosma, jucător cu o vastă experiență, care a evoluat și pentru Armătura Zalău pe vremea când gruparea zălăuană evolua în Liga a II-a.

04 Jan. 2012, 13:59 Stiri
Pe aceeași temă