S-a dus promovarea, a venit și prima decizie după ratarea obiectivului! Principala contracandidată a Petrolului își schimbă antrenorul

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 24 Apr. 2018, 15:56 Stiri
S-a dus promovarea, a venit și prima decizie după ratarea obiectivului!** Principala contracandidată a Petrolului își schimbă antrenorul

Înfrângerea drastică suferită vinerea trecută pe teren propriu, în fața liderului campionatului și principalei contracandidate la promovare, scor 1-4 cu Petrolul Ploiești, a aprins spiritele la AFCM Alexandria. Cum diferența de puncte dintre echipa teleormăneană și prahoveni s-a mărit la șapte puncte, iar aceștia din urmă au și un meci mai puțin disputat, lupta pentru accederea în Liga 2 practic s-a încheiat.

O primă măsură a ratării obiectivului a dus la despărțirea de antrenorul principal Marius Stoica. Tehnicianul adus în iarnă, după ce Romulus Ciobanu pleca chiar la Petrolul, a ajuns la un acord amiabil pentru rezilierea contractului.

În cele opt meciuri în care a antrenat AFCM Alexandria, Marius Stoica a obținut cinci victorii consecutive (4-0 cu SC Popești Leordeni, 7-0 cu Viitorul Domnești, 1-0 cu Sporting Roșiori, 1-0 cu FC Aninoasa, 1-0 cu CS Tunari), două înfrângeri (0-1 cu Flacăra Moreni, 1-4 cu Petrolul) și un egal (1-1 cu Concordia Chiajna).

Marius Stoica a mai antrenat în cariera sa echipele CS Mioveni, CS Mioveni 2, Sportul Vișina Nouă și FC Caracal.

După desfășurarea a 21 de etape, AFCM Alexandria se situează pe locul 2 în Seria a 3-a a Ligii 3, cu 46 de puncte acumulate în 20 de meciuri. Liderul Petrolul are 53 de puncte după 19 jocuri.

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 24 Apr. 2018, 15:56 Stiri
Pe aceeași temă