Riscul jucătorilor în vârstă de la Jiul: „Sunt mereu accidentați”

Marius ANGHEL 06 Nov. 2012, 13:47 Stiri
Riscul jucătorilor în vârstă de la Jiul:** „Sunt mereu accidentați

Mai mulți jucători trecuți de 30 de ani de la echipa de fotbal Jiul Petroșani acuză probleme de sănătate, lucru ce nu este deloc pe placul conducerii.
Locul 11 pe care echipa de fotbal Jiul Petroșani îl ocupă în clasamentul ligii a treia nu este deloc pe placul oficialilor, care speră ca iarna să fie un sfetnic bun pentru „mineri”.

„Eu am spus când am început campionatul, ori tragem la promovare, ori luptăm pentru evitarea retrogradării. Din păcate jucătorii care sunt mai în vârstă sunt predispuși accidentărilor, de aceea mai mult în ultima vreme am mers pe mâna tinerilor. Un lucru vreau să fie sigur. La Jiul jucătorii își vor lua banii funcție de cum vor juca”, a declarat președintele, George Boboc.

Jiul se află în momentul de față pe un rușinos loc 11, loc ce îi atrage pe jucători în cursa pentru evitarea retrogradării.

Hotoboc, Bâlbă și Mircea Gheorghe sunt jucătorii cu probleme în momentul de față, aceștia având necazuri cu accidentările. „Hotoboc are mâna ruptă și să zicem că Bâlbă și Mircea Gheorghe sunt și ei accidentați”, a mai completat oficialul.

Articol scris de Loredana JUGLEA

Marius ANGHEL 06 Nov. 2012, 13:47 Stiri
Pe aceeași temă