Reacția lui Nicolae Dică după ce Becali l-a anunțat antrenor la FCSB: „Am capacitatea de a gestiona relația cu patronul”. Deja a propus jucători la noua sa echipă

Marius ANGHEL 15 May. 2017, 18:58 Stiri
Reacția lui Nicolae Dică după ce Becali l-a anunțat antrenor la FCSB:

Nicolae Dică, încă antrenorul echipei SCM Pitești, a fost de acord cu oferta propusă de Gigi Becali și îi va lua locul lui Laurențiu Reghecampf ca antrenor al FCSB. Fostul atacant spune că încă n-a semnat contractul, dar este o chestiune de timp.

Gigi Becali l-a ales pe Nicolae Dică pentru postul de antrenor al FCSB-ului, deși n-are nici licență PRO, nici o experiență solidă în domeniu. Dică spune însă că se simte pregătit inclusiv pentru relația pe care urmează să o aibă cu un patron dificil.

„Am vorbit cu cei de la Pitești și nu e nicio problemă. Am discutat cu domnul Becali și cu MM, dar n-am semnat încă. Reghe nu a reziliat încă. Eu mai am două meciuri de jucat la SCM. Zilele viitoare ar urma să semnez.

Pentru mine e o trecere mare, am ajuns să antrenez cea mai titrată echipă din România. Era normal să-mi doresc să antrenez această echipă. N-am nicio emoție legată de domnul Becali. Eu îl știu cu domnul Becali, am capacitatea de a gestiona situația. Eu sper să primesc o derogare, dar dacă va fi nevoie să fie un alt principal cu licența PRO, vom vedea. Aștept de la federație răspunsul”, a declarat Nicolae Dică la DolceSport.

Contractul lui Nicolae Dică este pe un an, cu opțiune de prelungire. Noul antrenor al FCSB-ului susține că a propus și o listă de transferuri: „Voi semna pe un an. Dacă voi avea rezultate bune, voi prelungi. A fost o discuție și am propus anumiți jucători, dar vom vedea dacă se pot face transferuri. Steaua va plăti în continuare sume bune pe transferuri, nu se pune problema de buget”, a mai spus Dică.

Dacă Dică spune că a vorbit deja la Pitești despre plecarea sa, în schimb, astăzi, Dragoș Șerban, directorul SCM Pitești, a dat un comunicat de presă în care a anunțat că Nicole Dică are contract cu nou-promovata din Liga 3 până pe 30 iunie 2016 și că nu a fost informat de o astfel de ofertă din partea FCSB pentru entrenorul echipei argeșene.

Nicolae Dică e antrenor la SCM Pitești de un sezon și jumătate, iar înainte de a prelua echipa din Argeș a fost secundul lui Mirel Rădoi la Steaua.

SCM Pitești e lider detașat în Liga 3, Seria 3, cu 68 de puncte față de 41, câte au Flacăra Moreni, FCM Alexandria sau Atletic Bradu, iar în ultimele două meciuri pe care le mai are de disputat în acest sezon le va întâlni pe FCSB II (acasă) și FCM Alexandria (deplasare).

Marius ANGHEL 15 May. 2017, 18:58 Stiri
Pe aceeași temă