Rapid(ul) s-a oprit în stația Focșani

Mihai Andries 27 Oct. 2012, 09:13 Stiri
Rapid(ul) s-a oprit** în stația Focșani

Surpriză mare în seria a doua a ligii a III-a la fotbal. Focșănenii de la CSM, fără antrenorul Aurel Pastia pe banca tehnică și cu jucătorul Vali Toader tehnician la meci, au reușit o mare supriză în cadrul rundei a IX-a a ligii a treia la fotbal și au bătut, 2-0 (0-0) pe Rapid II București, una din echipele cu pretenții la promovare.

După ce în primul act, rapidiștii au ratat două ocazii mari de gol, prin Pereira (11) și Martin (27), ambele faze rezolvate de portarul George Trifan, în actul secund oaspeții au aflat de ce proverbul „fotbalul te pedepsește”. Pereira și Ioniță (48) l-au făcut mare pe portarul CSM-ului, Trifan, aflat în zi de grație, iar tinerii jucători ai echipei de pe Milcov au ieșit mai mult la joc.

În ultimul sfert de oră s-a decis și soarta jocului. Mîndrescu s-a jucat cu doi fundași ai Rapidului, a centrat în careu, Săpunaru a prelungit balonul în careu și Bogdan Stratulat l-a executat pe portarul Rapidului (75). Peste patru minute, fundașul central Eugen Ștefan s-a trezit cu mingea la picior și a trimis simplu în poartă pentru 2-0, o victorie a grupării de pe Milcov obținută în urma dăruirii.

CSM Focșani a evoluat cu: Trifan – Nistoroiu (57 Moisă), E. Ștefan, Mîndrescu – Șonțu, Săpunaru (90 Dima), Bucătaru, Dumitriu – Milea, Stratulat. Rapid II: Drăghia – Șerbănescu, Stanca, Dăescu, Paraschiv (64 N. Vasile) – Păun, Apostol, Ioniță, Martin – Pereira, Voicu. Vinerea viitoare, CSM Focșani va evolua pe terenul ultimei clasate, Sportul Studențesc II București.

Articol de George DUMITRU

Mihai Andries 27 Oct. 2012, 09:13 Stiri
Pe aceeași temă