Campioana județului Vrancea merge mai departe în Cupa României

Liga2.ro 11 Aug. 2017, 10:35 Cupa României

Campioana județului Vrancea și promovată în Liga a III-a, CSM 2007 Focșani, a trecut de prima fază națională a Cupei României la fotbal.

Echipa focșăneană s-a impus cu 4-1, după ce la pauză era 2 – 0 în partida disputată, în deplasare, cu Victoria Ianca, din Liga a IV-a a județului Brăila.

Jucătorii focșăneni au deschis scorul în primul sfert de oră al partidei prin Ștefan Lupu, după ce acesta a finalizat cu un șut la colțul lung o acțiune de atac a echipei sale, apoi, Ionuț Manu a prins o zi mare și a înscris de trei ori în poarta echipei brăilene.

La scorul de 2 – 0 pentru CSM 2007 Focșani, Victoria Ianca a redus din handicap în urma unei greșeli în defensiva echipei de pe Milcov, după ce Răzvan Iacob a marcat din fața porții. În urma acestei victorii clare, jucătorii antrenați de Vasile Burgă și Adrian Toma vor evolua în faza superioară a Cupei României peste două săptămâni. În faza a doua a competiției intră cele 26 de câștigătoare de miercuri și 32 de echipe participante în ediția precedentă a Ligii a III-a. Meciurile vor avea loc pe data de 23 august, cu începere de la ora 17.30.

Articol scris de George DUMITRU

Liga2.ro 11 Aug. 2017, 10:35 Cupa României
Pe aceeași temă