Râmnicenii cu astenia, Axintele cu punctele!

Marius ANGHEL 23 Mar. 2013, 17:42 Stiri

Deznodământul confruntării de la Râmnicu Sărat unde CSM juca împotriva liderului seriei, Viitorul Axintele, a fost așteptat cu sufletul la gură, însă de ocupanta poziției secunde, Gloria Buzău. Vestea primită a fost una proastă și asta fiindcă echipa râmniceană nu a făcut nicio „mare brânză”, pierzând cu 0-1. Partida fluierată de un arbitru de lux, Alexandru Tudor, nu s-a ridicat deloc la nivelul unui derby, așa cum era catalogată, având în vedere faptul că misiunea CSM-ului era de a încurca Axintele pentru a da astfel o mână de ajutor vecinei din județ, Gloria, în cursa de promovare.

Dacă mulți credeau că jucătorii râmniceni vor ,,mușca” din gazonul amestecat cu noroi pentru a scoate un rezultat pozitiv, lucrurile au stat cu totul și totul altfel. Echipa gazdă a fost lipsită de vlagă și determinare, iar în multe momente ale jocului a lăsat impresia că este lovită de astenie și nu are curajul necesar pentru a pune în pericol poarta adversă, condiții în care nu avea cum să emită pretenții la puncte.

Oaspeții nu au excelat nici ei în joc însă, au fost mai pragmatici reușind să își atingă scopul, grație golului marcat în debutul reprizei secunde. Tudor (48) a șutat din intreriorul careului, iar mingea a fost deviată în poartă de fundașul râmnicean,Tîrîlă păcălindu-l astfel pe goalkeeperul gazdelor. CSM putea egala chiar în prelungirile partidei, când atacantul Butoi a reluat cu capul din șase metri, însă piciorul salvator al unui jucător ialomițean a făcut ca Viitorul Axintele să plece acasă cu toate cele trei puncte spre marea supărare a Gloriei Buzău.

Articol și foto de Adi SOARE
 

Marius ANGHEL 23 Mar. 2013, 17:42 Stiri
Pe aceeași temă