Râmnicenii au dat peste cap calculele hârtiei și au bătut satelitul Voluntariului

Marius ANGHEL 11 Sep. 2017, 11:29 Stiri

După acel eșec usturător înregistrat în urmă cu o etapă la Slobozia, 1-6 cu Unirea, râmnicenii au reușit să își revină destul de repede, vineri, în etapa a 3-a a Ligii 3, Seria 2, obținând o victorie importantă pe teren propriu în confruntarea cu satelitul echipei FC Voluntari, scor 2-2.

Deși oaspeții erau considerați favoriți, cu ambiție și determinare CSM Râmnicu Sărat a dat peste cap calculele hârtiei, impunându-se la limită, scor 2-1, la capătul unui joc în care a arătat că este îndreptățită să oprească toate cele trei puncte puse la bătaie. De altfel, gazdele au început meciul în forță, iar după un sfert de oră tabela de marcaj s-a deblocat la ordinul lui Bogdan Bobe, acesta reluând în poartă mingea respinsă de goalkeeperul ilfovenilor. Râmnicenii au prins și mai mult curaj, astfel că acțiunile de atac s-au intensificat, însă până la finalul primei reprize nu au mai concretizat niciuna.

În partea secundă, formația oaspete a încercat să găsească acele culoare libere spre poarta lui Nițache, numai că defensiva gazdelor s-a descurcat bine și astfel CSM și-a păstrat avantajul pe tabelă, iar în minutul 80 și l-a dublat prin Ionuț Roman, care a primit o pasă de la Bodoc și cu un șut din interiorul careului a finalizat contraatacul. Ilfovenii au redus din diferență chiar în prelungiri (90+1) după ce Cezar Trandafirescu a fructificat cu o lovitură de cap din apropiere centrarea lui Bălan.

După trei etape desfășurate din noul sezon al Ligii 3, CSM Râmnicu Sărat se sitează pe locul 6, cu 6 puncte, în timp ce FC Voluntari 2 e pe locul 7, cu 4 puncte. În runda următoare, ilfovenii joacă pe teren propriu, vineri, de la ora 17:00, cu liderul Progresul Spartac, în timp ce buzoienii vor juca sâmbătă, de la oa 17:00, în deplasare la Agricola Borcea.

Articol și foto de Adi SOARE

Marius ANGHEL 11 Sep. 2017, 11:29 Stiri
Pe aceeași temă