Râmnicenii au „comis-o” acasă

04 Apr. 2012, 20:17 Stiri

Pentru CSM Râmnicu Sărat, ziua de marți a fost una cu ghinion. Deși părea favorită în meciul cu FCM Dorohoi, având în vedere poziția din clasament și faptul că juca pe teren propriu împotriva unei adversare aflată în lupta pentru supraviețuire, echipa râmniceană a pierdut cu scorul de 0-2.

Hotărâți să obțină un rezultat cât mai bun, oaspeții au venit cu lecția contraatacului bine învățată trecându-și în cont câteva ocazii notabile. Mai întâi la o acțiune rapidă, Boroștean(20) a pătruns în careu și după ce a driblat un adversar a încercat să șuteze însă portarul gazdelor, Toader l-a blocat.

Ceva mai târziu același jucător a tras puternic de la 18 metri dar goalkeeperul râmnicean s-a aflat la post reușind să rețină balonul.În finalul primei reprize, moldovenii au irosit o nouă ocazie prin Orășanu(44) al cărui șut a trecut puțin pe lângă.

După pauză, gazdele au luat cu asalt careul celor din Dorohoi, iar în urma unei centrari, Lungoci(53) a trimis mingea în poartă numai că arbitrul a anulat golul pentru un presupus fault în atac. Peste câteva minute tabela de marcaj a suferit prima modificare după ce în urma unui contraatac rapid al oaspeților, Pavăl i-a pasat lui Boroștean (61) care a finalizat cu un șut plasat de la 10 metri.

Moldovenii își puteau dubla avantajul imediat, dar Toader a avut o intervenție providențială scoțând de sub bara transversală mingea trimisă puternic de Pavăl(63).

C.S.M.Rm.Sărat a forțat egalarea însă din poziții favorabile, Lungoci (80) și Nica (87) nu au nimerit ținta și cum în fotbal ratările se răzbună, chiar în prelungirile partidei, FCM Dorohoi a marcat din nou. Pavăl a tras puternic din interiorul careului, portarul râmnicenilor a reușit să respingă, dar rămas nesupravegheat, Orășanu (90+2) a trimis mingea în poartă din apropiere stabilind astfel scorul final.

Articol scris de Adi SOARE

04 Apr. 2012, 20:17 Stiri
Pe aceeași temă