Rădăuțenii acuză arbitrajul după înfrângerea de la Miroslava: „Centralul a judecat cu altă unitate de măsură”

Marius ANGHEL 10 Nov. 2014, 14:45 Stiri
Rădăuțenii acuză arbitrajul după înfrângerea de la Miroslava:**

Bucovina Rădăuți a pierdut greu la Miroslava, cu 1-0, în epilogul etapei a XI-a. Chiar dacă au evoluat pe terenul liderului, fotbaliștii pregătiți de Daniel Stoica au jucat curajos, de la egal la egal cu echipa gazdă. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat în minutul 47, de Abuzătoaie.

„Din nefericire, arbitrii întâlnirii au avut un cuvânt greu de spus în stabilirea echipei câștigătoare. Am fost penalizați cu două lovituri de la 11 metri, din fericire ambele ratate, pentru ca la o infracțiune mult mai clară, comisă asupra lui Ionesi, în careul Științei, centralul Beldiman avea să judece cu altă unitate de măsură”, a mărturisit managerul rădăuțenilor, Manuel Costache (foto).

Bucovina Rădăuți a evoluat în alcătuirea Butnariu – C. Ciurlă, Agheorghiesei, Hrimiuc, Sabie, Negruț, Vitu, Zaremba, Păsăilă, Netbai, Ionesi. Au mai intrat Popescu și A. Ciurlă.

În urma acestui rezultat, Știința Miroslava a acumulat 27 de puncte și s-a distanțat în fruntea clasamentului Seriei I, în timp ce Bucovina Rădăuți e pe locul 11 cu 10 puncte, la egalitate cu Sporting Liești.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
 

Marius ANGHEL 10 Nov. 2014, 14:45 Stiri
Pe aceeași temă