Puțin ajutor dinspre FRF. Oțelul – Gloria Buzău a fost arbitrat de o buzoiancă!

SC Oțelul Galați a terminat la egalitate, scor 0-0, sâmbătă seară, derby-ul cu SCM Gloria Buzău, din etapa a 4-a a Ligii 3, după un meci în care a dominat, dar n-a avut destulă forță ofensivă. Cele două echipe care se luptă pentru promovarea în Liga 2 continuă la egalitate de puncte (10) și ocupă primele două locuri în Seria 1.

SCM Gloria Buzău este cunoscută a fi o formație cu proptele la FRF, iar componența brigăzii de arbitri la meciul de la Galați, cu Oțelul, terminat la egalitate, confirmă acest aspect.

Unul dintre cei doi arbitri asistenți, Mihaela Țepușă, apare oficial ca fiind din București, unde și-ar avea acum domiciliul, dar, de fapt, este buzoiancă.

Sursele noastre susțin că și-a început activitatea de arbitru la Asociația Județeană de Fotbal Buzău și că este fiica adoptivă a unuia dintre editorialiștii de la arenabuzoiana.ro!

Meciul de la Galați a fost condus de o brigadă de arbitri din București. Central a fost Cristian Georgescu, iar asistenți Alexandru Bodolan și Mihaela Țepușă. Observatori au fost Cristian Nica (Ploiești) și Stere Guteanu (Techirghiol).

CRONICA meciului o puteți citi AICI

Articol scris de Marian CĂ‚PĂ‚ȚÎNĂ‚
Foto: Sorin PANĂ‚ (Sportul Ilustrat)

Pe aceeași temă