Probleme la AS SR Brașov? Șefii nou-promovatei în Liga 3 s-au întâlnit pentru a vorbi despre situația financiară a clubului

Marius ANGHEL 06 Jul. 2018, 12:36 Stiri
Probleme la AS SR Brașov?** Șefii nou-promovatei în Liga 3 s-au întâlnit pentru a vorbi despre situația financiară a clubului

ACS „SR” Municipal Brașov a promovat la pas în Liga a 3-a, însă situația clubului rămâne, în continuare, destul de complicată. Deși oficialii echipei brașovene au reușit să transfere câțiva jucători importanți, ca Radu Leonte, Marius Burlacu, Vlad Boția sau Ștefan Răchișan, problemele legate de finanțarea pentru sezonul viitor nu sunt încă rezolvate. Situația este complicată, pentru că Simon Maurer caută soluții pentru a continua doar ca sponsor al echipei, în condițiile în care, spune omul de afaceri brașovean, religia nu-i permite să se implice direct în conducerea clubului.

Simon Maurer, Petruț Pricop și Vasile Dochița au avut ieri o întâlnire pentru a discuta situația clubului brașovean de Liga a 3-a. Deși nu s-a stabilit nimic concret, președintele Dochița a ieșit destul de optimist de la ședința cu reprezentanții firmei de imobiliare care a susținut financiar echipa în returul sezonului de Liga 4.

„Sper ca săptămâna viitoare să avem parte de vești bune. Din ce l-am simțit pe Simon Maurer, nu cred că va lăsa echipa la greu”, a spus Dochița pentru Monitorul Expres.

Maurer în ianuarie 2018: „Va fi bine, o să vedeți”

Majoritatea suporterilor brașoveni și-au pus mari speranțe în Maurer, care este văzut ca un om de afaceri serios. „Va fi bine, o să vedeți”, așa a sunat promisiunea lui Maurer, la începutul acestui an.

Este drept, până acum, Maurer a sprijinit clubul cu circa 150.000 de euro, o sumă destul de mare pentru un club care a activat în Liga a 4-a.

Problemele au apărut în ultimele săptămâni, iar cei mai afectați au fost fotbaliștii, care încă nu și-au primit salariile pe luna mai, dar nici primele pentru promovare. „Maurer este un om de cuvânt, se va achita de tot ce a promis”, spun apropiații omului de afaceri.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 06 Jul. 2018, 12:36 Stiri
Pe aceeași temă