Probleme de lot pentru FC Zalău

13 Apr. 2012, 12:05 Stiri
Probleme de lot pentru FC Zalău

Victoria categorică a zălăuanilor în meciul cu CFR II Cluj, par să-i fi scos din blocajul psihic pe elevii antrenați de Marius Pașca. Tocmai de accea, Gigi Gorga și compania abordează meciul de la Ungheni cu gândul de a se întoarce acasă cu un rezultat pozitiv.

Până a ajunge pe locul șapte, ultimul din obiectiv, „alb-albaștrii” mai au de recuperat patru puncte, iar meciul de vineri ar putea fi primul în care gruparea condusă de Ioan Morar ar putea „fura puncte” din deplasare. Adversarul zălăuanilor este unul incomod, Unirea Ungheni fiind clasată pe locul cinci, la două puncte de ultima treaptă a podiumui. În partida tur, târg-mureșenii reușeau o victoria la Zalău, care însemna prima înfrângere din acest sezon a echipei noastre. Tocmai de aceea Andrei Bălan și colegii au de luat o revanșă în fața echipei din Ungheni. Însă pentru orice formație din Seria a VI-a, Unirea Ungheni este o adevărată sperietoare pe teren propriu.

De când a promovat în Liga a III-a, FC Zalău nu a reușit să învingă Unirea Ungheni în deplasare. Au fost trei meciur, din care zălăuanii au obținut o remiză, în sezonul trecut, un 0 – 0. În celelalte două întâlniri, zălăuanii au pierdut categoric, în primul sezon cu 1 – 3, iar în cel de-al doilea 1 – 4. Pentru a urca în clasament, zălăuanii trebuie să obțină victoria și să aibă și un pic de noroc, iar jocul rezultatelor să le fie favoriabil. Ar trebui ca Sănătatea Cluj, ocupanta locului nouă să se încurce în deplasare la CS Zlatna, grupare condamnată la retrogradare. Însă cel mai important rezultat va fi cel al echipei noastre, care trebuie să se întoarcă de la Ungheni cu un rezultat pozitiv, pentru a avea Sărbători Pascale mai frumoase.

Tehnicianul Marius Pașca nu se va putea baza pe trei jucători de bază, este vorba de Dragoș Surducan, Maior Istvan și Claudiu Cornaci, toți trei fiind suspendați pentru meciul de vineri, pentru cumul de cartonașe galbene. Cu probleme medicale se confruntă în continuare Vasile Jula, însă antrenorul lui FC Zalău speră să poată conta pe serviciile lui „Lică”

VEZI CE A DECLARAT TEHNICIANUL

13 Apr. 2012, 12:05 Stiri
Pe aceeași temă