Priseceanu, principal la Atletic Bradu

Mihai Andries, Silviu MIHAI 17 Jan. 2015, 13:00 Stiri
Priseceanu,** principal la Atletic Bradu

Echipa argeșeană de Ligă a III-a, Atletic Bradu, va porni, în 2015, la drum cu un antrenor nou, așa cum s-a întîmplat și anul trecut, când alb-verzii au avut o parte a doua a cam­pionatului de excepție. Astfel, dacă anul trecut pe bancă erau instalați Rică Neaga și Remus Bărbărie, anul acesta, principal al echipei de seniori a fost numit Marius Priseceanu. Fost fotbalist al lui FC Argeș, Priseceanu a mai pregătit pe FC Argeș în Liga a II-a, dar și pe FC Argeș 1953, la începutul acestui sezon de Liga a IV-a, și mai multe grupe de copii și juniori.

În 2014, Ateltic Bradu a fost antrenată mai întăi de Rică Neaga, după care, în noul sezon 2014 – 2015, pe bancă s-a aflat, la început, Cornel Frăsineanu, în timp ce anul s-a încheiat cu Bogdan Velianu la timonă. Obiectivul lui Priseceanu la Bradu este redresarea echipei, misiunea acestuia nefiind una chiar ușoară.

Chiar dacă prezentarea antrenorului va avea loc luni, odată cu reunirea lotului, tehnicianul și-a început deja activitatea, iar joi seară, a urmărit la lucru juniorii de la Sporting Pitești, el urmând a completa lotul cu mai mulți tineri fotbaliști, după ce, în această iarnă, conducerea s-a despărțit de mai mulți jucători.

Articol scris de Silviu MIHAI

 

Mihai Andries, Silviu MIHAI 17 Jan. 2015, 13:00 Stiri
Pe aceeași temă