Primăria Pitești a înaintat o nouă ofertă Ministerului de Finanțe pentru a achițiziona brandul FC Argeș! Suma oferită

Marius ANGHEL 30 May. 2017, 19:32 Stiri

După ce ANAF a respins prima ofertă făcută de primăria Pitești pentru cumpărarea brandului FC Argeș, autoritățile locale argeșene au înaintat o nouă propunere financiară. În ședința Consiliului Local Pitești din 25 mai a fost propusă și aprobată suma de 350.000 lei pentru cumpărarea brandului FC Argeș. În cazul în care acesta va fi achiziționat, va fi dat către SCM Pitești, echipă care a promovat în Liga 2.

Autoritățile locale piteștene oferiseră inițial 100.000 lei, însă suma nu a fost acceptată. Oferta a fost înaintată lichidatorului judiciar, Nicolae Enoiu, care a convocat Adunarea Generală a Creditorilor debitorului SC FC Argeș SA Pitești pentru data de 12 iunie. În această ședință, Ministerul Finanțelor, principalul creditor va analiza oferta municipalității și va decide dacă acceptă oferta.

Oferta Consiliului Local Pitești reprezintă 25% din valoarea rezultată în urma evaluării brandului FC Argeș și aproximativ 62,5% din suma minimă acceptată de creditori în urma reducerilor succesive prin sesiunile de licitații organizate, în cadrul cărora brandul nu a fost vândul.

Primarul Piteștiului speră ca ANAF să accepte această ofertă, iar din noul sezon SCM Pitești să joace sub denumirea de FC Argeș: „Am mărit prețul la 350.000 lei, o sumă apropiată de cea pe care o cere Ministerul Finanțelor pentru cumpărarea brandului FC Argeș. Sperăm ca ei să accepte oferta noastră și să putem lua brandul. Am vorbit și cu domnul Burleanu (n.r. – președintele FRF) și sperăm să începem campionatul sub numele de FC Argeș. Săptămâna viitoare vor avea și un nou antrenor după ce Nicolae Dică ne-a părăsit, a declarat Cornel Ionică.

Articol scris de Marius DUINEA (Curierul zilei)

 

Marius ANGHEL 30 May. 2017, 19:32 Stiri
Pe aceeași temă