Prima victorie acasă după 6 luni

22 Apr. 2012, 14:41 Stiri
Prima victorie** acasă după 6 luni

Voința Livezile a scăpat de complexul meciurilor fără victorie pe teren propriu. Sâmbătă a câștigat cu Unirea Ungheni, 2-0, în cadrul etapei a 22-a din Liga a treia, deși a jucat fără 6 titulari (Voivod, Diudea, Bugnar, S. Rus – suspendați, Sighiartău, Precup – accidentați). A fost prima victorie acasă după 6 luni, mai exact din etapa a 8-a (7 octombrie) încoace.

Livezenii au avut șansa de a juca în avantaj numeric mai bine de 70 de minute, după ce un jucător advers a fost eliminat pentru proteste. Prima repriză a fost echilibrată, fără ocazii la niciuna dintre porți. Însă în cea de-a doua, jucătorii lui Horațiu Pârțiu s-au impus pe teren și au marcat de două ori.

Primul gol a fost reușit de Rareș Stan, cu un șut peste portar, de la marginea careului, iar cel de-al doilea de Rodriguez, scăpat singur de la limita ofsaidului.

Voința: Istrate, Budecan, Nap, Blaji, Buta, Serediuc, Marc, Gotea, Șteco, Stan, Almiron. Au mai intrat: Rodriguez, Cristurean

VEZI REZUMATUL VIDEO AL MECIULUI VOINȚA LIVEZILE – UNIREA UNGHENI

Victoria a calmat toate spiritele

Tensiunea mare dinaintea acestei partide a dispărut imediat după meci. Supărat pe jucători după înfrângerea din etapa trecută, de la CFR, primarul Olimpiu Neamț a convocat jucătorii și antrenorii la o ședință, joia trecută. Le-a cerut să fie mai disciplinați și i-a certat după atitudinea din partida de la Cluj. Însă a doua zi, le-a achitat o parte din datoriile financiare, acestea fiind motivul principal al nemulțumirii din cealaltă tabără, a jucătorilor. Și conflictul dintre primar și directorul sportiv Constantin Sava e pe cale să se aplaneze. Sava a lipsit de la meciul cu Ungheni, fiind implicat într-un turneu semifinal cu o grupă de copii a Gloriei, dar mai mult ca sigur va reveni lângă echipă în săptămâna care urmează.

Sursa: Sportul Bistrițean

22 Apr. 2012, 14:41 Stiri
Pe aceeași temă