Prezentare la Hotel. FC Hunedoara începe noul sezon cu un lot ce are o medie de vârstă de 22 de ani

Marius ANGHEL, Sami Tamaș 29 Aug. 2014, 11:30 Stiri
Prezentare la Hotel.** FC Hunedoara începe noul sezon cu un lot ce are o medie de vârstă de 22 de ani

În prezența oficialităților județene și locale și a câtorva suporteri, SC FC Hunedoara și-a prezentat, joi seară, lotul de jucători cu care va evolua în sezonul 2014-2015 al Ligii a III-a, Seria a IV-a.

Locația aleasă de conducătorii grupării hunedorene pentru acest eveniment nu a fost arena „Michael Klein”, acolo unde FC Hunedoara își dispută meciurile de pe teren propriu, ci sala restaurantului unui hotel din oraș.

Prezentarea celor 21 de jucători și a staff-ului tehnic a fost făcută de fostul jucător al Corvinului Hunedoara, Victor Oncu.

Cu o medie de vârstă de 22 de ani, lotul lui FC Hunedoara este unul dintre cele mai tinere din cel de-al treilea eșalon. La doar 25 de ani, căpitanul „negru-albaștrilor”, Bogdan Roiu, este „veteran” la polul opus se situează Cosmin Ciumașu, 17 ani.

Conducătorii județului și ai orașului Hunedoara i-au asigurat pe fotbaliști că vor fi susținuți în activitatea lor dar și ce așteptări au de la ei.
„Dacă nu vreți să vă faceți fotbaliști mai bine mergeți acasă, nu pierdeți timpul. Însă, dacă sunteți astăzi aici cu siguranță vă doriți să jucați fotbal adevărat. Consiliul Județean Hunedoara  răsplătește performanța și va susține FC Hunedoara”, a spus președintele Consiliului Județean Hunedoara, Mircea Ioan Moloț.

„Călătoria de o mie de mile începe cu un pas. Fie ca acest început să fie primul pas spre revenirea Hunedoarei în elita fotbalului românesc.Mult succes și să ne vedem bucuroși la stadion”, a spus primarul Hunedoarei, Viorel Arion.

Deși nu are ca obiectiv promovarea în Liga a II-a, antrenorul principal, Titi Alexoi a dezvăluit că dorește ca FC Hunedoara să fie prima echipă cu care accede într-o ligă superioară. „În două decenii de antrenorat nu am reușit să promovez cu nicio echipă. Eu le-am salvat pe toate de la retrogradare. Acum vreau să promovez cu FC Hunedoara”, a spus Alexoi.

Eliminată din Cupa României ediția 2014-2015 în Faza a IV-a la mijlocul săptămânii (scor 0-2, cu Arieșul Turda), FC Hunedoara va debuta astăzi în campionatul Ligii a III-a, Seria a IV-a în deplasare pe terenul Minerului Motru.
 
Lotul FC HUNEDOARA sezonul 2014-2015:
Titi Alexoi (antrenor principal), Dumitru Gălan (antrenor secund); Mircea Alic Jr. (preparator fizic). Vasile Chiriac (medic)
#Cosmin Dragotă, Raul Filimon și Alexandru Coman – portari;
#Raul Ciucurescu, Bogdan Apachiței, Cosmin Ciumașu, Mihai Geacă, Bogdan Roiu, Răzvan Muntean, Rareș Blaga, Bogdan Găceanu, Andrei Făgărășanu, Rareș Popa, Fabian Pop, Florin Olariu, Darius Grigore, Mihai Olariu, Darius Uibariu, Andrei Soit, Ovidiu Trășcan, Iulian Tecși – jucători de câmp.


Știai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului din ligile inferioare?

Articol și foto de Sami Tamaș
Foto lot: Cristian Coposesc
 

Marius ANGHEL, Sami Tamaș 29 Aug. 2014, 11:30 Stiri
Pe aceeași temă