„Premiere” refuzată în Liga a III-a. Sinescu: „Cineva mi-a oferit o primă de 50 de milioane pentru a încurca Fortuna!”

Marian Dima, Mihai Andries 01 Jun. 2014, 15:56 Stiri
Contactat de ProSport, Valentin Sinescu a ținut să își nuanțeze declarația

„Silviu Dumitrescu, antrenorul celor de la Târgoviște ne acuzase că ne vom da la o parte în meciul cu Fortuna Brazi. Un apropiat al meu din Pitești a vrut să dea un imbold suplimentar băieților și să mă ajute și pe mine pentru a învinge și a pune capăt speculațiilor. Nu se pune problema ca noi să fii primit bani de la o altă echipă pentru a o încurca pe Fortuna Brazi, deci nu este vorba de vreo premiere”, a declarat pentru ProSport Valentin Sinescu, antrenorul lui SCM Argeș Pitești.

 

 

După eșecul cu Fortuna, de vineri, scor 5-0 pentru prahoveni, antrenorul piteștenilor, Valentin Sinescu a făcut o dezvăluire bombă. „Trebuie să știți că astăzi cineva mi-a oferit o primă de 50 de milioane pentru a încurca Fortuna! Mie personal! Iar eu l-am rugat pe acel om să meargă și să dea banii băieților! Aici, la Pitești, a fost o agonie perpetuuă, o cangrenă care s-a întins și care nu putea să nu lase urme! Cred că dacă v-aș arăta telefonul meu mobil, părerea dumneavoastră s-ar schimba definitiv! Eu am vrut să fiu dincolo de orice suspiciuni care au planat asupra acestui meci!” – a spus Sinescu, fără a rosti însă numele celui care l-a „ofertat”.

 
Acesta și-a anunțat și plecarea de la Pitești. „Șansa de a mai rămâne aici este nulă! Nici nu vreau să mai aud vreodată de acest oraș și de acești oameni! Venirea aici a fost una dintre marile greșeli ale vieții mele! Vă rog doar să nu mă faceți să vorbesc mai mult pentru că vreau să-mi păstrez un echilibru existând o comunitate care a mandatat niște oameni să gestioneze unele aspecte și nu vreau să fac referire la nimic acum! Concluzionând, rar mi-a fost dat în carieră să întâlnesc oameni de o așa joasă factură!” – a spus antrenorul ploieștean.
 
Articol scris de Marian DIMA
 
Marian Dima, Mihai Andries 01 Jun. 2014, 15:56 Stiri
Pe aceeași temă