Rică Neaga a aflat bugetul pe care se poate baza pentru a readuce Piteștiul în Liga 2. „Ne-a spus că este mulțumit, fiindu-i suficient”

Marius ANGHEL 12 Jul. 2015, 10:44 Stiri
Rică Neaga a aflat bugetul pe care se poate baza pentru a readuce Piteștiul în Liga 2.**

Piteștiul va încerca să revină în prim-plan fotbalistic în scurt timp. Autoritățile locale l-au numit antrenor principal la SCM Argeș Pitești pe Adrian Neaga și speră la promovarea în Liga 2 încă din noul sezon. La începutul săptămânii au dat start pregătirii, iar edilul interimar Cornel Ionică anunță că instituția pe care o conduce va aproba 10-12 miliarde de lei vechi echipei. Dacă vor fi nevoie și de mai mulți bani pentru îndeplinirea obiectivului, primarul spune că bugetul va fi suplimentat.

„Avem toată deschiderea față de această echipă care este a noastră și pe care vrem s-o ducem în Liga 1. Pentru început punem la dispoziție toate condițiile pentru ca aceștia să poate ajunge în liga secundă la finalul sezonului care urmează. Vor avea un buget exact cum îl doresc, de 10 – 12 miliarde de lei vechi. Rică Neaga ne-a spus că este mulțumit, fiindu-i suficient. Dacă mai trebuie ca pe parcurs să mai punem ceva acolo, fără nicio problemă. Însă banii trebuie cheltuiți cu maximă responsablitiate și chibzuință”, a declarat, citat de curier.ro, Cornel Ionică, edilul interimar al Pitești.

Marius ANGHEL 12 Jul. 2015, 10:44 Stiri
Pe aceeași temă