Portarul Chindiei, a rămas internat la Sf. Pantelimon după contactul cu Thomas!

Marius ANGHEL 31 Oct. 2013, 21:58 Stiri

UPDATE: Portarul Chindiei a fost transportat inițial la Urgență, însă după aceea a fost mutat la Sf. Pantelimon, acolo unde a rămas peste noapte. Chiar dacă la prima vedere, lucrurile par a nu fi grave la această oră, medicii au refuzat să îl lase să plece acasă. Iustin Popescu are unele momente în care se s-a simțit amețit și a acuzat stări de vomă.

„Iustin a fost lovit cu genunchiul în cap în momentul contactului cu atacantul dinamovist. Se vedea după el că nu e ok și am vrut să îl schimbăm, dar a zis că mai poate să stea. S-a văzut la golul al doilea că nu era așa. Ați văzut că s-a și prăbușit pe teren” a declarat Mugur Porumbacu, președintele Chindiei

A fost dus întâi la Floreasca, după care l-au trimis la Sf. Pantelimon. I s-au făcut investigații, tomografie, tot ce trebuia. La prima vedere e ok. E doar vorba de șocul loviturii. A rămas peste noapte cu perfuzie pusă, dar nu e singur. Am plecat adineauri de acolo, dar a rămas cu el mama lui. Eu mă voi duce dimineață din nou ca să văd dacă e ok și poate pleca din spital” a mai declarat oficialul târgoviștenilor

 

Update de Mihai ANDRIEȘ


Portarul Chindiei Târgoviște, Iustin Popescu, a fost scos încă din prima repriză a meciului cu Dinamo, din optimile Cupei României, scor 5-0, după ce a suferit o comoție cerebrală în urma unui duel cu Joel Thomas.

Goalkeeperul dâmbovițenilor mai avusese anterior și alte câteva contacte dure, după care a primit, de asemenea, îngrijiri medicale. El nu a mai putut însă continua jocul și a fost înlocuit cu Omuț, după care a fost transportat de urgență la Spitalul Floreasca, aflat în vecinătatea stadionului Dinamo.

Iustin Popescu a rămas peste noapte în spital, pentru a putea fi supravegheat de medici.
 

Articol scris de Marius PITARU
Foto: Răzvan LUPICĂ‚

Marius ANGHEL 31 Oct. 2013, 21:58 Stiri
Pe aceeași temă