Pojorâta începe returul din postura de lider: „Ne va fi infinit mai greu”

Marius ANGHEL 05 Mar. 2015, 12:57 Stiri
Pojorâta începe returul din postura de lider:**

La sfârșitul acestei săptămâni se va relua sezonul oficial în eșalonul al treilea. Bucovina Pojorâta începe returul din postura de lider neașteptat în Seria I, fotbaliștii pregătiți de Dănuț Mândrilă izbutind chiar performanța de a nu pierde nici măcar un singur meci în prima parte a campionatului. Cu toate acestea, oficialii grupării sucevene rămân cu picioarele pe pământ și spun că nu se gândesc în mod expres la promovare.

„Suntem o echipă mică și nu ne gândim atât de departe. Vom încerca să jucăm la fel de bine ca în tur, vom lua meci cu meci, iar dacă vom reuși să ne menținem în vârf până spre sfârșitul campionatului, atunci totul va fi posibil. Sunt însă conștient că în sezonul de primăvară ne va fi infinit mai greu, pentru că acum toată lumea este cu ochii pe noi. Ar fi cu adevărat ceva extraordinar să reușim promovarea, atât pentru noi, ca echipă, cât și pentru întreaga comunitate care ne sprijină”, a precizat Dănuț Mândrilă.

În ceea ce privește componența lotului de jucători, Bucovina pare că s-a întărit în intersezon, în condițiile în care au plecat doar doi jucători, este vorba de Cuciurean și Balatici, dar au venit alți patru. Astfel, în afara lui Daniel Cristescu, ex-Ceahlăul Piatra Neamț, Dunărea Galați, Rapid Suceava sau Fortuna Poiana Câmpina, fotbalist care s-a alăturat lotului încă de la startul pregătirii de iarnă, gruparea din Pojorâta a mai obținut semnăturile lui Alexandru Ovidiu Bolbos, 20 de ani, fundaș central, de la Gloria Bistrița, Paul Colța, 20 de ani, mijlocaș, de la Gloria Bistrița, ambii cu prezențe în eșalonul secund, și a lui Ciprian Ieșeanu, mijlocaș, 18 ani, de la Dinamo Onești.

Bucovina Pojorâta va începe returul pe teren propriu, sâmbătă, de la ora 15.00, cu un meci împotriva formației Ceahlăul II Piatra Neamț.

Bucovina Rădăuți abordează sezonul de primăvară cu o echipă mult schimbată

Bucovina Rădăuți, locul 9 în ierarhia Seriei I la jumătatea întrecerii, va aborda sezonul oficial de primăvară cu o nouă conducere tehnică, alcătuită din trioul Iulian Ionesi – Cristinel Ilisoi – Tudor Zaremba. Echipa a cunoscut modificări substanțiale în intersezon, în locul celor trei jucători plecați, Negruț, Agheorghicesei și Netbai, fiind aduși șapte fotbaliști noi: portarul Valentin Prutean și atacantul Marian Apostol de la Bradul Putna, mijlocașul Ionel Stoian de la Progresul Frătăuții Vechi, mijlocașul Dorel Grecu, venit sub formă de împrumut de la Rapid Suceava, atacantul Radu Luțac, care a evoluat în turul campionatului pentru Șomuz Fălticeni, juniorul Sebastian Vicol, de la Avântul Volovăț, și Andrei Alecsandru, de la Dinamo Onești.

„Am mare încredere atât în noul staff tehnic, cât și în băieți, iar prestațiile echipei din intersezon îmi dau speranțe că vom reuși un retur bun. Obiectivul nostru pentru sezonul de primăvară este să câștigăm meciurile de acasă și să promovăm cât mai mulți jucători tineri, din zona Rădăuțiului. De asemenea, dorim să practicăm un fotbal plăcut și să aducem lumea în număr mare la stadion”, a declarat managerul rădăuțenilor, Manuel Costache.

Bucovina Rădăuți va juca primul meci din retur fieful propriu, urmând să primească vizita grupării CSM Pașcani, vineri, cu începere de la ora 15.00.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 05 Mar. 2015, 12:57 Stiri
Pe aceeași temă