Plopeniul „stă pe loc”!

14 Aug. 2012, 13:23 Stiri
Plopeniul

Anuntata implicare a lui Adrian Nistoroiu, a lui Daniel Chirita si a FC Petrolul la Plopeni, pentru a continua activitatea la nivelul Ligii a III-a, pare a fi, deocamdata, doar… telenovela. „Stam pe loc deocamdata, motivul fiind problemele cu vechile datorii ale clubului” – a declarat Daniel Chirita, ieri, cand toata lumea se gandea la… primul antrenament! „Vom lua o decizie cat de repede posibil, dar trebuie sa fiu sincer, sansele de a merge mai departe sunt mai mici decat cele de a ne opri din demersul privind preluarea clubului” – a spus „Chiru”.

Din cate se pare, noii patroni ai clubului ar dori ca echipa sa fie „pe zero” la capitolul datorii, lucru dificil de realizat, atat timp cat, deocamdata, la FRF exista pe rol un litigiu cu Chimia Brazi, pentru o suma importanta de bani. Oricum, este clar ca sansele sunt din ce in ce mai mici ca la startul Ligii a III-a sa se numere si CSO sau FC Plopeni!

Nistoroiu s-a reorientat spre Campina!

Deja, cel vazut ca „salvatorul” Plopeniului, Adrian Nistoroiu, s-a mutat cu „arme si bagaje” la Campina, unde, alaturi de Virgil Guran, va incerca sa continue proiectul pe care-l dorea la Conpet! Astfel, cu Victor Rosca – antrenor si cu golgheterul Ligii A Prahova – Bridinel – in efectiv, CSM Campina se anunta una dintre echipele cu pretentii ale primului esalon judetean.

Articol scris de Marian DIMA

14 Aug. 2012, 13:23 Stiri
Pe aceeași temă