Ploaie: „Sunt mulțumit de ceea ce am realizat, dar nu voi mai continua cu Vișina”

Marius ANGHEL 12 Jun. 2014, 12:14 Stiri
Ploaie:**

Tehnicianul Marcel Ploaie a reușit accederea în play-off cu Sportul Vișina, parcursul echipei în faza superioară fiind destul de bun. Mai mult, în ciuda neprezentării din ultima rundă, formația din sudul județului Olt a încheiat sezonul pe locul al treilea, însă antrenorul Marcel Ploaie spune că nu va mai continua pe banca tehnică.

Antrenorul grupării Sportul Vișina, Marcel Ploaie, nu va mai continua din sezonul viitor pe banca tehnică a oltenilor, fiind dezamăgit de modul în care au decurs lucrurile în cadrul echipei în play-off. Tehnicianul este mulțumit de rezultate înregistrate, însă este convins că se putea obține locul secund, dacă echipa se prezenta la meciul cu Inter Clinceni.

„Eu sunt mulțumit de ceea ce am realizat cu Sportul Vișina, dar nu voi mai continua, am plecat cu un gust amar. Dacă jucam la Clinceni, aveam șanse la locul al doilea, iar dacă în play-off ne pregăteam așa cum trebuie, puteam spera chiar la promovare”, a declarat Ploaie.

„Am discuții cu câteva echipe”

Liber de contract, tehnicianul Marcel Ploaie a declarat că negociază cu câteva echipe, însă o decizie o va lua în perioada următoare. „Am discuții cu câteva echipe, din zonă, de pe lângă București. Aștept să vedem ce se întâmplă la Adunarea Generală, dacă vor promova în Liga a II-a echipe de pe locul secund. Mai multe amănunte nu pot da, pentru că nu este nimic sigur”, a mai spus tehnicianul.

Sportul Vișina a intrat în play-off cu 17 puncte, obținute în cadrul sezonului regulat, în meciurile directe cu celelalte competitoare. După încheierea fazei superioare a competiției, formația din sudul județului a terminat pe ultimul loc al podiumului, cu 32 de puncte acumulate. CS Balotești este campioana seriei a III-a a Ligii a III-a, obținând promovarea cu 36 de puncte.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 12 Jun. 2014, 12:14 Stiri
Pe aceeași temă