Pierzători în fața Bistriței la baraj, fălticenenii vor cu orice preț în Liga 3. „Un oraș cu o tradiție atât de îndelungată merită cel puțin o echipă în acest campionat”

Marius ANGHEL 30 Jun. 2016, 13:41 Stiri
Pierzători în fața Bistriței la baraj, fălticenenii vor cu orice preț în Liga 3.**

Chiar dacă s-a pierdut barajul pentru promovare susținut în compania grupării FC Bistrița, oficialii grupării Șomuz Fălticeni nu și-au luat încă gândul de la Liga a III-a. În acest sens, au redactat o cerere către Federația Română de Fotbal, prin care solicită să fie acceptați pe tabloul competiției în cazul în care vor exista echipe care, din diferite motive, nu se vor alinia la startul ediției de campionat 2016-2017.

„Știu că așa s-a procedat și în anii trecuți și sunt formații care au ajuns în eșalonul al treilea urmând același traseu. Noi nu renunțăm la visul nostru și cred că un oraș cu o tradiție atât de îndelungată, precum Fălticeniul, merită cel puțin o echipă de Liga a III-a. Comunitatea locală poate susține un asemenea proiect, știut fiind că primarul Cătălin Coman este un om de sport, care ne-a sprijinit în permanență. Nu ne rămâne decât să vedem cum se vor derula lucrurile în continuare și să rămânem optimiști”, a declarat directorul sportiv al grupării fălticenene, Ciprian Costan.

Șomuz Fălticeni a pierdut barajul de promovare împotriva campioanei din Bistrița-Năsăud, FC Bistrița, din cauza golului încasat în deplasare. În tur a fost 0-0, iar în retur, la Fălticeni, a fost 1-1.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 30 Jun. 2016, 13:41 Stiri
Pe aceeași temă