Petre Gigiu a preluat Dunărea Călărași! Sima nu e de acord

29 Dec. 2011, 12:49 Stiri
Petre Gigiu a preluat Dunărea Călărași!** Sima nu e de acord

Surse din cadrul clubului Dunărea Călărași susțin că Petre Gigiu va fi noul antrenor al echipei de pe malul Borcei. Gigiu a avut deja o discuție cu edilul Nicolae Dragu și spune că a preluat Dunărea. La ora actuală, în cadrul clubului, plutește totuși o incertitudine făurită în mare parte de președintele clubului Constantin Sima. Acesta își face în continuare de cap fără a cere acordul Consiliului Director.

Președintele CD, Nicolae Dragu, care este totodată și edilul Municipiului, a bătut palma deja cu Petre Gigiu, antrenorul care va prelua echipa călărășeană din 2012. În acest moment Dunărea are deja un antrenor care a intrat în Cartea Recordurilor. Valeriu Petrescu a fost demis pentru 24 de ore la câteva săptămâni după încheierea turului. De asemenea, mai mulți jucători au vrut să nu participe la meciurile echipei din campionat tocmai pentru simplul fapt că nu și-au primit banii, lucru confirmat la finalul turului de Valeriu Petrescu.

„Am ajuns la un acord”

„Am purtat o discuție cu primarul Nicolae Dragu și am ajuns la un acord, însă situația e neclară. Cu președintele clubului în schimb, am discutat, dar nu m-am pus de acord în privința contractului. Eu știu că în acest moment sunt antrenor la Dunărea, dar din câte văd, domnul Sima nu și-a dat acceptul cu toate că am discutat deja acest aspect. Eu nu vin pentru bani, eu vin la Călărași să salvăm situația de față în care se află echipa. Am văzut că mai mulți jucători au fost dați afară fără să mă întrebe și pe mine cineva referitor la acest lucru. Nici nu știu ce să vă mai spun în momentul de față”, a declarant Petre Gigiu.

Sursa: sportcalarasean.ro

29 Dec. 2011, 12:49 Stiri
Pe aceeași temă