Pașca vrea echipă de Liga I

02 Sep. 2009, 11:25 Stiri
Pașca vrea** echipă de Liga I

După ce a trecut marțea trecută de prima reprezentantă din Liga a II-a, FC Silvania Șimleu Silvaniei, tehnicianul echipei FC Zalău, Marius Pașca, nu pune în calcul decât varianta victoriei și în partida de marțea viitoare cu FC Bihor.

Calificată în faza a V-a a Cupei României tocmai în dauna rivalei, FC Silvania Șimleu Silvaniei, formație ce activează în Liga a II-a, FC Zalău va întâlni marția viitoare, pe teren propriu, FC Bihor, echipă aflată pe locul 13 în Seria Vest din Liga a II-a. Deși este convins că îl așteaptă un meci destul de greu, antrenorul grupării zălăuane, Marius Pașca, vrea cu orice preț să se califice în 16-zecimile Cupei României Timișoreana.

 

"Chiar dacă în acest moment nu stă prea bine în clasament, FC Bihor este o echipă bună de Liga a II-a, însă nu trebuie să ne sperie acest lucru. Cred în șansele echipei mele și sper ca jucătorii să se mobilizeze cât mai bine și să obțină un rezultat pozitiv. Chiar dacă meciurile din 16-zecimi se vor juca pe teren neutru, îmi doresc foarte mult să întâlnim o echipă de Liga I", a menționat tehnicianul zălăuan.

 

Pentru FC Zalău, echipă aflată pe locul șapte în Seria a VI-a a Ligii a III-a, va fi al treilea duel din actualul sezon al Cupei României în fața unei echipe din județul Bihor. În faza a II-a, zălăuanii au dispus cu scorul de 2 – 1, în deplasare, de FC Bihor II, iar în faza a III-a au învins tot la limită, pe teren propriu, cu scorul de 1 – 0 pe Bihorul Beiuș. 

 

articol scris de Marius MORAR

02 Sep. 2009, 11:25 Stiri
Pe aceeași temă