Pârvu, principal la Conpet!

Marius ANGHEL 22 Jan. 2013, 14:29 Stiri
Pârvu,** principal la Conpet!

De ieri, Conpet Ploiești îl are ca antrenor principal pe Florin Parvu. Acesta – venit la Strejnic in urma cu cateva luni ca «manager», dupa ce a parasit prim-divizionara Drobeta Tn. Severin, a fost numit sa raspunda de pregatirea echipei, inlocuindu-l pe Mugur Bolohan, cel care a condus echipa in tur.

Acesta din urma ar putea ramane in structura clubului, o decizie in acest sens urmand sa se ia zilele urmatoare.

Noul antrenor spune ca: „Eu cunosc bine structura clubului, sunt de cateva luni aici si am incredere ca se va putea face treaba buna, mai ales ca sunt conditii foarte bune de pregatire. Vom miza pe jucatori tineri si vom face tot posibilul sa fie cat mai multi prahoveni de valoare la echipa, dar fara a renunta la ideea de a face performanta” – spune noul «principal».

A venit și Huza

Parvu a condus ieri primul antrenament, in noua sa calitate, sedinta de pregatire la care a participat si atacantul Radu Huza. Golgeter al Ligii A Prahova, Huza are sanse mari sa fie inregimentat de Conpet, pentru acest retur. Huza se alatura lui Razvan Catana, care si el se antreneaza cu Conpet, saptamana aceasta fiind asteptat cel putin inca un fotbalist nou la echipa.

Articol scris de Marian DIMA

Marius ANGHEL 22 Jan. 2013, 14:29 Stiri
Pe aceeași temă