Oprescu și-a anunțat despărțirea de UTA

Marius ANGHEL 02 Jun. 2017, 12:23 Stiri
Oprescu** și-a anunțat despărțirea de UTA

Dan Oprescu (45 de ani), fostul antrenor al echipei din Liga 2 FC Olt Slatina, nu va mai rămâne la clubul UTA Bătrâna Doamnă. Tehnicianul care a pregătit-o în ultimul sezon pe UTA Bătrâna Doamnă II, în campionatul Ligii 3, Seria 4, și-a luat, joi, rămas bun de la colaboratori și jucători și a plecat de la echipa arădeană, anunță Sport Arad. Fostul mijlocaș și-a început de curând cursurile pentru obținerea licenței UEFA PRO și va antrena, cel mai probabil, în altă parte începând cu această vară.

Oprescu a pregătit-o pe UTA II, la pachet cu juniorii Under 19 Elite ai clubului UTA, alături de Cristian Păcurar, Adrian Ungur și Vasile Sin, și-a anunțat plecarea după antrenamentul de ieri, urmând să nu mai facă deplasarea la București pentru finala mică la juniori, cu LPS Satu Mare. Cu UTA II,

UTA Bătrâna Doamnă II a încheiat campionatul Ligii 3 pe locul 13 din 14 în Seria 4, cu 22 de puncte, fiind astfel pe ultimul loc retrogradabil, însă menținând încă șanse să rămână în campionat în situația în care FRF nu va avea numărul de echipe necesare pentru a completa seriile în noul sezon.

Dan Oprescu și-a început cariera de antrenor la CNM Pâncota, iar apoi a mai pregătit pe Național Sebiș, Avântul Târnova, ALRO Slatina, FC Olt Slatina și Sporting Turnu Măgurele.

UTA II ia trei puncte la „masa verde” cu Deva

În altă ordine de idei, UTA Bătrâna Doamnă II a obținut trei puncte la „masa verde” după ce Comisia de Disciplină și Etică a FRF a dictat în ședința din 31 mai 2017 să sancționeze cu forfait pe CNS Cetate Deva, fiindcă în meciul desfășurat la Șiria cu arădenii, din etapa a 22-a, încheiat pe teren cu victoria hunedorenilor cu 3-2, aceștia au folosit un jucător în stare de suspendare, pe Mario Boldea.

Antrenorul Ousmane N”Doye l-a introdus pe teren pe Mario Boldea, jucător aflat în stare de suspendare. Interesant este că devenii se interesaseră în iarnă de situația disciplinară a fotbalistului transferat de la Ighiu și li s-a comunicat că acesta are două cartonașe galbene. Defapt, mijlocașul acumulase trei avertismente în toamnă, iar cel din prelungirile meciului cu Reșița i-a adus automat starea de suspendare.

Astfel, UTA II a crescut la 22 de puncte, dar rămâne tot pe locul 13 retrogradabil, în timp ce CNS Cetate Deva pierde două poziții în clasament. Echipa lui Cristian Bobar și Ousmane N’Doye are acum 46 de puncte și de pe locul 4 ajunge pe locul 6, fiind devansată și de Industria Galda, care are același număr de puncte (46), însă stă mai bine la rezultatele directe (3-1 la Deva și 1-0 la Galda, deci două victorii).

Pe lângă Industria Galda, care urcă de pe 6 pe locul 5, un pas mai sus face și Național Sebiș, care cu cele 47 de puncte ale sale, urcă acum pe locul 4 în Seria 4.

VEZI CLASAMENTUL final al Seriei a 4-a

Marius ANGHEL 02 Jun. 2017, 12:23 Stiri
Pe aceeași temă