„Nu avem obiectiv promovarea, cu toate că ne dorim lucrul acesta”

Marius ANGHEL 05 Mar. 2013, 10:43 Stiri

FCM Dorohoi se va lupta pentru promovarea în liga a II-a chiar dacă la începutul sezonului nu se discuta despre un astfel de obiectiv. Dorin Alexandrescu, primarul municipiului Dorohoi spune că în cazul în care echipa va reuși promovarea, se vor face eforturi astfel încât să evolueze pe a doua scenă a fotbalului românesc.

La jumătatea sezonului, FCM Dorohoi ocupă locul patru în clasamentul seriei I din liga a III-a, dar este la doar șase puncte de liderul SC Bacău. Dorin Alexandrescu, primarul municipiului Dorohoi spune că în situația în care se va reuși promovarea trebuie regândită strategia și demarate investițiile la stadion.

„Nu avem obiectiv promovarea în liga a II-a, cu toate că ne dorim lucrul acesta. Dacă jucătorii fac lucrul acesta, mă gândesc ce voi face. Atât noi cât și finanțatorul Victor Mihalachi dorim promovarea, dar lucrurile trebuie făcute cu pași mărunți. În liga a II-a costurile sunt foarte mari. Pentru a avea o echipă în eșalonul doi, trebuie făcute inclusiv investiții la stadion. Practic ar trebui regândită strategia.”, a spus Dorin Alexandrescu pentru Bt online.

Marius ANGHEL 05 Mar. 2013, 10:43 Stiri
Pe aceeași temă