CF Brăila, la mâna echipei FCM Dorohoi pentru a prinde play-off-ul: „Sper să ne ajute, dacă nu, înseamnă că atâta merităm”

Marius ANGHEL 23 Mar. 2015, 19:34 Liga 2

Fotbaliștii de la CF Brăila au primit două zile libere după meciul de la Berceni, iar marți, la ora 16:00, se reunesc la stadionul Municipal pentru primul antrenanament al săptămânii în curs. Echipa fanion a orașului Brăila va sta în ultima etapă a returului, dar câștigă trei puncte pentru că Săgeata Năvodari a fost exclusă din campionat. În schimb, elevii lui Alin Pânzaru așteaptă rezultatul meciului de la Dorohoi pentru a vedea la care dintre cele două turnee vor participa. Un succes al celor de la CS Balotești îi trimite în play-out, deoarece rezultate directe îi dezavantajează.

Rugat să spună care sunt șansele ca gruparea brăileană să ajungă în play-off, Alin Pânzaru s-a arătat destul de optimist în această privință. „Eu cred că rezultatul din ultima etapă a returului ne va ajuta să ajungem în play-off. FCM Dorohoi este o echipă puternică pe teren propriu și vrea să evite locul al 10-lea, de aceea va dori să câștige. Pe de altă parte, în acest campionat Baloteștiul nu a câștigat în deplasare. Ar fi culmea să bată acum. Este păcat că nu am putut prin forțele proprii să scăpăm de emoții. Nu la Berceni am pierdut șansa de a junge între primele șase echipe ale seriei, acum de curând am pierdut puncte prețioase în partida cu FC Voluntari, la Buzău, per total am dat cu piciorul la 13-14 puncte în acest sezon. Acum ce să spun, ne ligem rănile și așteptăm rezultatul partidei de la Dorohoi. Nu aveam voie să ajungem în situația aceasta, sper să ne ajute Dorohoiul, dacă nu, înseamnă că atâta merităm”, a declarat telefonic Alin Pânzaru.

În afară de antrenamente în această săptămână CF Brăila va susține două meciuri amicale pe stadionul Municipal, miercuri, de la ora 11:00, cu Stars Brăila și sâmbătă, de la aceeași oră, cu CS Buftea. „Sâmbătă, în ultima etapă a returului stăm, așa că am programat două meciuri amicale. După aceea ne vom face calculele, în funcție bineînțeles, de rezultatul de la Dorohoi”, a mai spus Pânzaru.

Articol scris de Costel FILIP

Marius ANGHEL 23 Mar. 2015, 19:34 Liga 2
Pe aceeași temă