Noi probleme pentru Flacăra, înainte de meciul cu Pandurii II!

Marius ANGHEL 20 Mar. 2013, 16:20 Stiri
Noi probleme pentru Flacăra,** înainte de meciul cu Pandurii II!

Formația din Calea Șagului se confruntă la foc continuu cu situații dificile. După ce a început cu chiu cu vai campionatul, fostul lider C4 are o serie de indisponibilități importante pentru jocul de pe terenul celor de la Pandurii II Tg. Jiu.

Nu scorul de 0-12 din amicalul cu ACS Poli e îngrijorător pentru trupa pregătită din acest retur de Costel Ionilă. Flacăra l-a pierdut în urma jocului de pe „sintetic” pe croatul Dino Leterman. Accidentarea acestuia din prima repriză a fost mult mai gravă decât părea, fundașul stânga având probleme cu ligamentele încrucișate și drept urmare va rata tot restul returului. Mai mult, echipa originară din Făget nu se va putea baza la Tg. Jiu nici pe Speroni și Palkovacs, eliminați direct în jocul de la Giarmata, iar Dobre e la rândul său accidentat. Chiar și așa scopul declarat e în continuare locul 1.

„Normal, mergem cu speranțe, păcat că lipsește Speroni, ne-ar fi ajutat foarte mult. Ghinion și cu accidentarea lui Leterman, pe un post descoperit. La nivelul acesta nu se știe cum va fi jocul, am văzut că ei au egalat pe final al Lugoj. Poate vor primi întăriri de la echipa mare, care stă în Liga I”, ne-a spus Marian Trăiculescu, președintele celor de la Flacăra.

Încă așteaptă punctele

Referitor la vechile probleme din iarnă, cei de la Flacăra sunt convinși că vor primi înapoi punctele luate la „masa verde” în cazul Ghindaru, cu acestea echipa s-ar afla, cu un joc mai puțin, la patru puncte de Motru (locul 1). Deși figurează cu -4 puncte pe siteul FRF în continuare, timișenii au primit un răspuns pozitiv de la Comisia de Recurs însă o decizie scrisă se tegiversează. „Am făcut marți cererea către Comisia de Disciplină, numai ei sunt autorizați să ne dea punctele înapoi, dar încă așteptăm și decizia în scris de la Comisia de Recurs”, precizează Trăiculescu.

Flacăra va evolua vineri, 22 martie, de la ora 15, pe terenul celor de la Pandurii II (locul 5), în cadrul etapei a XVI-a din C4.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (BanatSport)

Marius ANGHEL 20 Mar. 2013, 16:20 Stiri
Pe aceeași temă