Nebunie la Tărlungeni! Balint: „Ne așteaptă o mare provocare în Liga II”

Marius ANGHEL 01 Jun. 2013, 10:34 Stiri
Nebunie la Tărlungeni!** Balint:

Gruparea brașoveană a promovat în premieră în Liga a II-a!

Performanță de excepție realizată de Unirea Tărlungeni, care joi a reușit o promovare istorică în Liga a II-a. Brașovenii pregătiți de Laszlo Balint aveau nevoie de o victorie în meciul cu Avântul Reghin, ultimul din acest campionat.

Unirea a rezolvat soarta meciului încă din prima repriză, când căpitanul echipei, Liviu Nicolae, a realizat dubla. Imediat după pauză, brașovenii și-au mărit avantajul grație reușitei lui Vlăsceanu. Până la final, oaspeții au redus din diferență prin Puscaș, iar ultimul fluier al arbitrului a declanșat fiesta la Tărlungeni.

„Această promovare este încununarea muncii unui grup extraordinar. Trebuie să îi felicit pe jucători, au jucat cu determinare, și-au dorit această promovare. Am obținut patru puncte din meciurile cu Fortuna Brazi, echipă care era cotată cu prima șansă la promovare. Sunt foarte fericit, dar știu că ne așteaptă o mare provocare în Liga II. Această performanță este în totalitate a jucătorilor. Vom face și câteva transferuri în această vară pentru a putea face față în Liga II”, a declarat antrenorul Unirii, Laszlo Balint.

Sursa: Monitorul Expre

Marius ANGHEL 01 Jun. 2013, 10:34 Stiri
Pe aceeași temă