Locul Clinceniului în Liga 2 naște deja dezbateri aprinse: „Nu sfidați geografia”

Mihai Andries 08 Aug. 2014, 18:39 Campionat
Locul Clinceniului în Liga 2 naște deja dezbateri aprinse:**

Informația că LPF 2 ar fi împărțit seriile și Fortuna va face schimb de locuri cu Academica Argeș nu a rămas fără reacție din partea posibilelor adversare. FC Clinceni/ Academica Pitești devine primul motiv de nedumerire pentru oficialii din Liga 2, mai ales cei care au obiectiv promovarea. Conducătorul celor de la Săgeata Năvodari, Aurelian Băbuțan, e prima voce care iese public pentru a invoca „ceața” în care e învăluită situația Clinceniului.

„Situația lor e una destul de bizară și cred că atât clubul din Clinceni cât și forul organizator ar trebui să respecte logica elementară a criteriului geografic. E bizar, poate chiar hilar, ca Academica Pitești să fie pusă în Seria 1. Dacă ești Clinceni, de acord, dar dacă ești Pitești….ce să cauți în altă zonă”, a replicat șeful Năvodariului.

„Cred că trebuie să respectăm competiția din start și să nu facem abateri de la regulament. Să nu sfidăm geografia. Toți avem bugete, toți avem echipe cu care vrem să luptăm în competiție. Fie că e la promovare, fie la evitarea retrogradării. Conducătorii de la Clinceni trebuie să ia o decizie asupra denumirii clubului și astfel să știm onest și clar unde se vor poziționa”, a mai adăugat Băbuțan. 

Articol scris de Laur IACOB

Mihai Andries 08 Aug. 2014, 18:39 Campionat
Pe aceeași temă