Neaga, prezentat ca antrenor la Titu: „În doi ani vreau să promovez Urban în Liga a 2-a”

Ionuț MARIN, Marius ANGHEL 07 Jul. 2014, 14:03 Stiri
Neaga, prezentat ca antrenor la Titu:**

Adrian Neaga a fost prezentat oficial, luni la prânz, la Titu, într-o conferință de presă organizată la Primărie, ca noul antrenor principal al echipei din Liga a 3-a Urban. Tehnicianul s-a rătăcit cu mașina printre cele câteva blocuri din oraș, înainte de prima apariție în fața presei ca antrenor al dâmbovițenilor.

Neaga îl va avea secund pe Remus Bărbărie, cu care a colaborat și la Atletic Bradu, în sezonul 2013-2014. „Ne-am înțeles pentru un proiect pe doi ani. În primă fază, vreau să formez la Titu o echipă competitivă, iar apoi, la anul, să ne batem la promovarea în Liga a II-a”, a declarat Rică Neaga, aflat la a doua experiență ca antrenor.

Puști de la Nucet + Mărgăritescu

La Titu ar putea ajunge, în curând, și fostul dinamovist Andrei Mărgăritescu. „China”, un apropiat al lui Rică Neaga, l-a însoțit pe tehnician și la Bradu. „O să vorbesc cu Mărgăritescu, pe care mi l-aș dori aici. Vreau totuși să punem accentul pe tineri de la Nucet, unde știu că există o pepinieră foarte bună”, a vorbit noul antrenor al lui Urban.

260.000 de lei este bugetul lui Urban în sezonul 2014-2015

600 de euro lunar va încasa Rică Neaga ca antrenor la Titu

Articol și foto de Ionuț MARIN

Ionuț MARIN, Marius ANGHEL 07 Jul. 2014, 14:03 Stiri
Pe aceeași temă