Muscelenii au rămas fără echipă în Liga 3. Autoritățile locale au renunțat să sprijine clubul CN Dinicu Golescu

Marius ANGHEL 25 Aug. 2016, 12:48 Stiri
Muscelenii au rămas fără echipă în Liga 3.** Autoritățile locale au renunțat să sprijine clubul CN Dinicu Golescu

Locuitorii orașului Câmpulung nu vor mai vedea fotbal de Liga 3 în următorul sezon. După ce în campionatul trecut CN Dinicu Golescu Câmpulung a stat o bună perioadă de timp pe primul loc în Seria a 3-a, iar în final s-a clasat pe poziția a 5-a, în această vară soarta clubului, ca și a altora din țară, a fost pecetluită.

Conducătorii Colegiului Național Dinicu Golescu au informat în această săptămână Federația Română de Fotbal că nu vor mai continua în Liga 3 și în noul sezon, din cauza problemelor financiare cu care se confruntă. Primăria Câmpulung nu a mai dorit să se asocieze cu această structură școlară, deoarece nu putea acorda bani legal pentru sprijinirea fotbalului muscelean. Potrivit Curierul zilei, soluția prin care autoritățile locale puteau da bani era crearea unei secții de fotbal în cadrul CS Muscelul Câmpulung, numai că aceștia nu au făcut acest lucru, iar sprijinul financiar a dispărut complet.

Deși inițial echipa musceleană se înscrisese în Liga a IV-a Argeș, oficialii clubului s-au răzgândit între timp și au retras echipa. „Nu vom mai avea echipă de seniori anul acesta nici în Liga a III-a, dar nici la Divizia D. Nu s-au găsit bani pentru finanțarea echipei și vom abandona competiția la seniori. Vom continua cu grupele de juniori pe care le avem”, a declarat, pentru sursa citată mai sus, Ovidiu Tică, antrenorul CN Dinicu Golescu Câmpulung.

Astfel, dintre echipele din Argeș care au jucat în sezonul trecut în Liga 3 au mai rămas doar SCM Pitești și Atletic Bradu.

Componența noilor serii ale Ligii 3, cât și țintarul noului campionat se va decide astăzi, 25 august, la sediul FRF.

Marius ANGHEL 25 Aug. 2016, 12:48 Stiri
Pe aceeași temă