Mugurel „Pele” Buga a ajuns la 39 de ani! Atacantul continuă să joace în Liga 3 și încă regretă că în vară a fost îndepărtat de la FC Brașov

Marius ANGHEL 16 Dec. 2016, 14:48 Stiri
Mugurel

Atacantul brașovean Mugurel Pele Buga, despre care lumea fotbalului spune că a fost cel mai bun produs al „stegarilor” după Revoluție a ajuns la 39 de ani. Buga continuă să joace fotbal și o face bine în Liga a 3-a, la AFC Hărman, asta pentru că în vară i s-a arătat ușa de la FC Brașov.

„Nu voi face nicio petrecere de ziua mea. 2016 a fost un an foarte rău din toate punctele de vedere pentru mine. În vară am fost îndepărtat de la FC Brașov, chiar nu știu ce să mai cred, probabil că deranjam… Viața merge mai departe, să dea Dumnezeu ca FC Brașov să promoveze și, cel mai important, să-și rezolve problemele cu insolvența”, a spus Buga, cel mai galonat fotbalist care evoluează în Liga a 3-a din România.

Mugurel Buga este și acum al doilea golgheter din FC Brașov, la egalitate cu un alt mare atacant al „stegarilor”, Marian Ivan, ambii cu câte 57 de reușite pentru FC Brașov doar în Liga 1. În cariera sa, atacantul brașovean a mai jucat pentru Rapid și Skoda Xanthi.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 16 Dec. 2016, 14:48 Stiri
Pe aceeași temă