Mugur Bolohan nu va mai continua la Conpet!

04 Jul. 2012, 13:59 Stiri
Mugur Bolohan** nu va mai continua la Conpet!

Dupa ce a antrenat timp de un an formatia Conpet Ploiesti, care evolueaza in Liga a III-a de fotbal, Mugur Bolohan nu va mai continua activitatea pe banca tehnica a formatiei prahovene.

„Suntem in discutii cu unii antrenori, care au pregatit echipe din esaloane superioare. Pot sa va spun, de asemenea, ca niciunul dintre jucatorii importanti ai echipei nu va pleca de la noi si ca vor veni alti fotbalisti de valoare la Conpet” – a declarat Marius Zencenco, presedintele sectiei de fotbal de la gruparea „transportatorilor”.

La randul sau, antrenorul Mugur Bolohan a spus ca se astepta oarecum la o astfel de decizie: „Am avut o intelegere pentru un singur sezon, daca nu putem continua, asta e! Imi pare rau, este adevarat, ca nu pot continua munca pe care am inceput-o acolo, dar pentru mine a fost o experienta interesanta, care m-a ajutat sa imi stabilesc unele repere importante in ceea ce voi face de acum inainte. Cert este faptul ca voi continua sa antrenez si ca ma bucur ca am facut o echipa buna la Conpet!”.

Dupa ce mai multi fotbalisti ai echipei care are cartierul general la Strejnic au fost in vizorul unor formatii din esaloane superioare, pana la urma doar mijlocasul Sandei ar putea pleca de la Conpet, el aflandu-se in probe la gruparea de Liga I Gloria Bistrita.

Reunirea lotului de jucatori de la Conpet Ploiesti este programata pentru saptamana viitoare. „Echipa are programat primul antrenament pe data de 10 iulie, la ora 10 si va fi o reunire de nota 10!”, a punctat Zencenco.

Sursa: Ziarul Prahova

04 Jul. 2012, 13:59 Stiri
Pe aceeași temă